Kisfiamnak két éve jár tartós betegsége miatt az emelt családi, hogyan kérdezzek rá az orvosra ha küldte ismét a MÁK az elbíráláshoz a papírt, hogy ne tűnjek se túl pofátlannak, sem túl alázatosnak, hogy megjár e még?
Doktor úr!
Kaptam postán egy papírt a MÁK-tól az emelt családi pótlék miatt. Tudnak nekem segíteni abban, hogy jár-e még esetleg a kisfiam után?
Nem tudom, hogy jelenleg hogy állunk ezzel a helyzettel...
És nézel boci szemmel..
:-D
Már tavaly is kitettem a kérdést mielőtt mentünk ,mert nagyon féltem a szituációtól ,aztán olyan természetesen megírta egy perc alatt az igazolást,hogy csak néztem .
Jövő évre még a Bátor tábort is emlegette ,hogy részt vehetnénk rajta,akkor nyílván nem tekinti gyógyultnak a fiamat.
Én pont ott önkénteskedtem :-) Nagyon jó helyen vannak ott a gyerekek, az adományok tényleg arra vannak fordítva amire kapják.
Bocsi az off-ért, a kérdésedre nem tudok válaszolni de ha van lehetőségetek akkor menjetek a Bátor Táborba! .-)
Most néztem ,hogy kik vehetnek részt a Bátor táborban és mi a "JIA"-sok vagyunk,tartós 4,5 hónapig tartó izületi gyulladásos múlttal-ez már két éve volt,HLA-B27 pozitivitással,periódikus láz szindrómával,állandó szájnyálkahártyafekélyekkel .
A génhordozás és a hosszas izületi gyulladás miatt egészen késő kamaszkoráig járnunk kell majd ellenőrzésre a Bechterew hajlam miatt.
ez természetes dolog, mindenkinek küldik, a doki is számít rá... ;)
egyszerűen mondd meg, h megjött az idei felülvizsgálati papír, és szeretnél ezügyben találkozni vele, hogy aláírja
"és szeretnél ezügyben találkozni vele, hogy aláírja"
Nem tűnik az túl szemtelennek,ha mindjárt úgy kérdezem,hogy az aláírás miatt mikor találkozhatnánk?
Mindkét gyermekemmel hozzá járunk,mert genikusan öröklődő betegség miatt a kissebbik gyermekkel is járunk már hozzá,a héten megyünk éppen,akkor is rákérdeznél ha nem is azzal a gyerekkel mész hozzá akinek az igazolást szeretnéd ?
Egy szót sem szóltam csak beadtam a papirt ami a MÁK-tól jött ma amikor a másik gyerekkel mentem (genetikusan öröklődő probléma ),mikor bementem előbb vért vettek,majd még mielőtt még szóbahoztam volna már töltötték is az asszisztensnővel az igazolást a tartós beteg gyermekemnek :-O ,majd meg lettem dícsérve ,hogy én egy "szuper édesanya " vagyok ahogy a gyermekeimmel, betegségükkel foglalkozom .
Annyira rá voltam stresszlve a dologra,de nemhogy megalázó lett volna ,hanem egyenesen valamiféle hősnek hoztak ki a helyzetből engem :,-) .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!