Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Be mered vallami miket kóstolt...

Be mered vallami miket kóstolt már meg a gyermeked amit nem kellett volna?

Figyelt kérdés
Az enyém a tusfürdőt és az ecetet. Jó az ecet élelmiszer, csak véletlenül a szemébe is ment belőle.
2013. márc. 11. 08:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ma a stiftes ragasztót az ujjáról:))) Zavarta,hogy ragadt....:)
2013. márc. 11. 17:05
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam megkóstolta a földet - virágföld, termőföld és homok formájában, amikor trágyáztuk a vetemnyest, akkor a trágyát is... :(

Porcicát, macskatápot, katicabogarat és jancsibogarat is evett- bár ezeket rágás után kiköpte...

EGyszerűen nem vagyok elég gyors, minden vackot egy pillanat alatt bepakol a szájába.

már alig várom, hogy ezt kinőjje.

fürdővizet természetesen, és ilyen krémeket is kóstolgatott ő is.

2013. márc. 11. 22:07
 23/27 anonim ***** válasza:

Most jut eszembe, én gyerekként(kb. 20 éve) azt az édes ízű ragasztót is ettem, imádtam!!

Nem tudom, mi a pontos neve, már szerintem nem kapni olyat sehol.

2013. márc. 11. 22:50
 24/27 anonim ***** válasza:
Megvan : kristályragasztó a neve!!
2013. márc. 11. 22:53
 25/27 A kérdező kommentje:
Mi gyerekként a gabi fogkrémet ettük titokban :)
2013. márc. 12. 07:41
 26/27 zabmester ***** válasza:
Fú, Gabi fogkrém :D Mondjuk én azt pont nagyon nem szerettem, de emlékszem, egyszer valaki valami narancsos fogkrémet hozott az oviba, na én arra jártam rá úgy napi négy-ötször :)) Bár utóbb kiderült, hogy az összes többi gyerek is azt csemegézte suttyomban :D
2013. márc. 12. 08:36
 27/27 anonim ***** válasza:
kutyatápot,colát,pár csepp dobozban maradt energiaitalt,homokot,és a fürdővízéből pohárral merte majd itta a tusfürdős vizet.....
2013. márc. 12. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!