Be mered vallami miket kóstolt már meg a gyermeked amit nem kellett volna?
Figyelt kérdés
Az enyém a tusfürdőt és az ecetet. Jó az ecet élelmiszer, csak véletlenül a szemébe is ment belőle.2013. márc. 11. 08:29
21/27 anonim válasza:
Ma a stiftes ragasztót az ujjáról:))) Zavarta,hogy ragadt....:)
22/27 anonim válasza:
Az én fiam megkóstolta a földet - virágföld, termőföld és homok formájában, amikor trágyáztuk a vetemnyest, akkor a trágyát is... :(
Porcicát, macskatápot, katicabogarat és jancsibogarat is evett- bár ezeket rágás után kiköpte...
EGyszerűen nem vagyok elég gyors, minden vackot egy pillanat alatt bepakol a szájába.
már alig várom, hogy ezt kinőjje.
fürdővizet természetesen, és ilyen krémeket is kóstolgatott ő is.
23/27 anonim válasza:
Most jut eszembe, én gyerekként(kb. 20 éve) azt az édes ízű ragasztót is ettem, imádtam!!
Nem tudom, mi a pontos neve, már szerintem nem kapni olyat sehol.
24/27 anonim válasza:
Megvan : kristályragasztó a neve!!
25/27 A kérdező kommentje:
Mi gyerekként a gabi fogkrémet ettük titokban :)
2013. márc. 12. 07:41
26/27 zabmester válasza:
Fú, Gabi fogkrém :D Mondjuk én azt pont nagyon nem szerettem, de emlékszem, egyszer valaki valami narancsos fogkrémet hozott az oviba, na én arra jártam rá úgy napi négy-ötször :)) Bár utóbb kiderült, hogy az összes többi gyerek is azt csemegézte suttyomban :D
27/27 anonim válasza:
kutyatápot,colát,pár csepp dobozban maradt energiaitalt,homokot,és a fürdővízéből pohárral merte majd itta a tusfürdős vizet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!