Mennyire étkezik változatosan 1,5 év körüli gyermeked?
Az enyém nagyon kevés félét eszik meg mostanában. Húst csak halrudacska formájában szinte, vagy rántva, és csak nagyon puha husit, keveset. Krumplit nem, rizst akár mindennap enne, zöldborsóval, kukoricával. Szereti még a nudlit, mákos tésztát, túrógombócot, alkalmanként levest, mint a köménymagos tojásleves, húsleves, de ebből csak a répát és levet, kevés tésztát eszik, és nem sokat.
Főzeléket már egyáltalán nem eszi meg. Minden ebéd nagy dilemma nekem... Hiába próbálom, nem a válasz és fejrázás.
Más gyerek is ilyen kevés félét eszik?
Lányom 19 hós és nagyon válogatós.nem nagyon eszi meg a mi kajánkat,csak az üvegeset.fogalmam sincs mit csináljak vele!! :(
Amit imád az a rakott brokkoli és a rakott karfiol,hús leves,brokkoli krém leves,-levesek általában.magában a rizst pl nem eszi meg,csak ha megúsztatom vmiben,általában mindent úgy eszik csak meg.
reggeli-vacsorával is bajban vagyok nála:nem eszi meg a kenyeret felvágottal,tojást nem szereti.amit megeszik az a dara ill. zabkása,gofri.túrós-joghurtos-gyümis egyveleg.
Egyszerűen nem tudom hogy szoktassam rá a mi kajánkra!!
2. válaszolónak, akinek a 19 hónaposa szintén válogat: az én lányom szintén nem eszi sem a felvágottat, virslit, sajtot, tojást sem. (Bocs, tojást a levesben megeszi).
Írod, hogy a kenyeret sem kéri: próbáld meg az extrudált kenyeret, az enyém is azt fogadja csak el. Kiflit is csak magában.
Szoktam sütni neki sós muffint sajttal, sonkával, apróra vágva, becsapom, trükközök. Hátha bejön nálatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!