Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor ült rá már gyermeked a...

Mikor ült rá már gyermeked a kismotorra? Mikor tudott vele menni?

Figyelt kérdés
Erre a műanyag lábbal hajtós kismotorra gondolok!
2013. febr. 26. 20:55
1 2
 1/11 anyács ***** válasza:
Kislányom, 15 hónapos, az udvaron is hajtja már magát, eddig csak a lakásban nyomta, 1 éves szólinapjára kapta, mert kb 10hónapos kora óta a játszóházban mindig motorozott!
2013. febr. 26. 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
11 hónaposan kapta a kismotort, szinte azonnal tudta is hajtani. Persze nem száguldozott, de haladt. Nagyon hamar belejött, 13 hónaposan már nem győztem utolérni.
2013. febr. 26. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég későn, másfél évesen jött rá, hogyan kell hajtani. Most meg úgy megy, mint a rakéta.
2013. febr. 26. 21:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Olyan járássegítőnk van ami kismotorrá alakítható.Ha ráültetem le akar szállni.Most egy éves szülinapjára kismotort szeretné neki venni, de félek, hogy nem tudná használni.Ilyen létezhet, hogy nem akar majd ráülni??Vagy nem tudja hajtani magát?
2013. febr. 26. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Letezhet:) Az en lanyom a mai napig nem tudja igazan hajtani, csak akkor elvezi, ha en tolom.
2013. febr. 26. 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az elozo vagyok, az lemaradt, hogy ket eves.
2013. febr. 26. 22:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Mindenképp érdemes a kismotort megvenni, hisz jön a jó idő, lesz lehetőség gyakorolni. Lehet, hogy az amit át lehet alakítani, kényelmetlen. A nagyon széles üléseket a fiam sosem szerette.

Nem tudom milyen magas a gyermeked, de a nyuszis motort ajánlanám elsőnek. Ez a legalacsonyabb motor, nem túl széles az ülése, kényelmes, 4 kerekű, ezért stabil. A hátsó kerekei sem nagyok, nem akad bele a lába. Ráadásul a Régióban 2000 Ft körül van.

2013. febr. 26. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:
1 évesen ült rá nyuszi motora de pár hónap kellet neki mire tudott is menni vele.
2013. febr. 27. 08:10
 9/11 anonim ***** válasza:
1,5 évesen
2013. febr. 27. 09:07
 10/11 anonim ***** válasza:
1 évesre kapott tolunk kismotort. Nem érdekelte, csak tologatta a szobában. Majdnem 2 éves volt, mire tudta magát hajtani. Kint még most sem motorkázik csak a szobában.
2013. febr. 27. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!