Mit csinálnál, ha a 4-5 év körüli gyermeked csúnyán viselkedne a mamával és azt is mondaná neki, hogy olyan, mint egy ronda bagoly?
Ez a tőled hallott ilyesmit ez mekkora kombinálás már...... :)
No de valóban meg kell vele beszélni, hogy a mamával illik tisztelettel beszélni, ilyen korban már azért megérti a gyerek. Én inkább azt gondolnám, hogy talán valami rajzfilmben látott egy ronda baglyot és éppen az jutott eszébe, amikor a mamára megharagudott valamiért. 4,5 éves kislány anyukája.
talán ha anyósról lenne szó akkor hallaná anyukától.
kizártnak tartom hogy a kedves kérdező mondta volna a saját anyukájáról ezt.
vagy esetleg máshonnét halhatta a gyerek.
apuka.. netalán,
Hát én bizony nagyot nevetnék:) Ki nem állhatom anyósomat, ezért ez annyira nem zavarna.
Amúgy azt azért tudjátok, hogy az ekkora gyerekek mindig őszinték? Vagy hasonlít neki valóban egy bagolyra, vagy olyat tett vagy mondott amivel megbántotta a kisgyereket.
Biztos, hogy nem az lenne az első, hogy megtiltanám az ilyen beszédet, hanem kipuhatolnám, miért mondott ilyet. Meg van az oka, csak rá kell jönni!
Néha a felnőttek sokkal csúnyábban viselkednek, mint a gyerekek, csak ezt annyira sunyi módon teszik, hogy egy tiszta lelkű gyerek látja meg elsőnek és reagál is rá a saját kis őszinte valójával.
szerintem felnőtt ember ilyet nem mond,valóban csúnyábban sérteget...
Én hatalmasat röhögnék(a nagymamái is),és megkérdezném,hogy "ugyan miért mondod ezt,netán huhogni hallottad"?A csúnya viselkedés más,azért nyilván elbeszélgetnék vele,de a baglyosból nem csinálnék ügyet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!