Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Be mered vallami miket kóstolt...

Be mered vallami miket kóstolt már meg a gyermeked amit nem kellett volna?

Figyelt kérdés
Az enyém a tusfürdőt és az ecetet. Jó az ecet élelmiszer, csak véletlenül a szemébe is ment belőle.
2013. márc. 11. 08:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Szintén megkóstolt mindent, amit a séta során találhatott: botot, füvet, homokot, tobozt, a csikkekre külön rá volt specializálódva mert rettentően érdekelte, anya miért tiltja ennyire... Egy időben azon gondolkodtam, hogy vajon mi lenne a jobb: szájkosárral sétálni járni, vagy egyáltalán el se indulni vele :S

Egyszer nagypapi pohárnyi rozé-ját húzta le, szerencsére minőségi bor volt és nem túl erős, még csak el sem álmosodott tőle, aztán hetekig követelte hogy ő a "papi jószaszín boját" akar inni. A citromos sört is kóstolta ugyanígy, azért is odavolt hogy milyen fincsi. Meg a kávé ízéért szabályosan remeg, de a cikóriás macikávé nem kell ám neki. Így aztán a férjem meg szokta engedni ,hogy lenyalja a kávéskanalat reggelente - pedig ő cukor nélkül issza totál keserűn-feketén.

Egyszer a nagyinál beleevett valami cserepes növény földjébe, meg a macskák vizestáljába is beleivott, ezeket jóval később vallották csak be nekünk.

Ja, meg egyszer megvett-szétkent egy nagy dobozos Sudocrem-et míg én kikapkodtam a mosógépből azt a 3 db kabátot ami benne volt. Mivel letekerni nem tudta a doboztetőt, ezért felfeszítette egy konyhafiókból lenyúlt teáskanál nyelével...

falat is rágott már meg, meg a fabútorok lábait rendszeresen.

áhh, hiába voltam a sarkában szinte állandóan, esélytelen volt mindent megakadályozni.....

2013. márc. 11. 11:40
 12/27 anonim ***** válasza:
bor,sör(pohár alján volt lekapta az asztalról és belekortyolt,nagyon kíváncsi volt,fürdővíz,homok,bors, 22 hónapos kisfiú
2013. márc. 11. 12:14
 13/27 anonim ***** válasza:
ja lemaradt a krém negyedét megette amit az arcára írtak fel,mert télen ilyen ekcémás folt jön ki az arcán,volt utána 1 napig hasmenés,de a doki megnyugtatott nem lesz baja,fiam nagyon eleven olyan dolgokat csinál ha csak 1 pillanatra nem figyelünk,hogy hihetetlen ezt kb 10 hónaposan csinálta a tubus a pelenkázó másik felén volt,Ő az ágyába fogalmam sincs hogyan érte el
2013. márc. 11. 12:17
 14/27 anonim ***** válasza:

földet, kavicsot, testápolót, papírzsepit, homokot, kutyatápot. amikor az anyósommal volt, na arról nincs infó, de lehet jobb is...

A múlt héten belenyúlt a wc-be :(

2013. márc. 11. 13:31
 15/27 anonim ***** válasza:
Egy jó fél papírzsepit...Nem tudom, hogy érte el, mert a hordozójában ült 7 hónaposan a földön, ahol volt a zsepi nem volt neki kéz távolságban, csak mi ketten voltunk otthon...kopogtak, kinyitottam az ajtót, pont láttam is, egy percre figyeltem csak a postásra, mire visszafordultam, már a fele bent volt neki... Amúgy ő soha nem volt ilyen mindent a szájba veszek, soha nem evett homokot, kavicsot. Ő is a kávéért van oda...Egyszer engedtem hogy egy kis kanállal megkóstolja a kvt, amit elég sok tejjel iszom, mondom úgy se fog neki ízleni...Nem a fenét...Mikor reggel iszom, mindig kikönyörgi, hogy a kanalat lenyalhassa...:) MAci kávé szintén ihatatlan a számára... :)
2013. márc. 11. 13:59
 16/27 anonim ***** válasza:
egyszer anyósnál szájába vette a domestosos üveget, amin nem volt kupak (jellemző... miért is nem a lácfűrészt teszi a földre bekapcsolva mikor az unokáját várja???), de egyszer mosóport is evett
2013. márc. 11. 14:14
 17/27 anonim ***** válasza:
ja tényleg egyszer egy csikket is felszedett a játszón és azonnal enni kezdte... boáááááá
2013. márc. 11. 14:15
 18/27 anonim ***** válasza:

Fürdővizét.

Sudokrém, elcsente és bekente az egész arcát vele, így gondolom meg is kóstolta.

Neogranormon, hidrofiles fürdető, bekentem vele az orrát, testét, ha hozzáért már nyalta is le az ujjáról!

A férjem izzadásgátlója, belógott a fürdőszobába és beleharapott a dezodorba, de kiköpte, szóval az annyira nem ízlett neki!

Kocsiablakról a párát, az ujjával hozzáért és már nyalta is.

Nyers krumpli (tudom ez zöldség), pucoltam és kért belőle, azt mondta finom, na én is megkóstoltam, nem győztem kiköpni....persze a alma, körte héját le kell vágni, ki érti ezt?! :-)

2013. márc. 11. 15:06
 19/27 anonim ***** válasza:
2,5 éves a fiam. Kisebb korában evett popsikrémet, imádta szopogatni a popsitörlőt, főleg a neugranormont, természetesen evett homokot is, aztán egy kis darab vattát (csodálatosan serkenti a bélmozgást, felért egy tisztító kúrával).
2013. márc. 11. 15:12
 20/27 zabmester ***** válasza:

Az enyém egyszer beleharapott a szappanba, de mondjuk azt már nem olyan pici korában, majdnem öt éves volt már. Elkezdett vele hülyéskedni, hogy "anya, nézd, megeszem a szappant", én meg mondtam neki, hogy ne idétlenkedjen már, annak rossz az íze, nem ennivaló, erre kihívóan közölte, hogy "én akkor is meg merem kóstolni", és már bele is harapott.

Ezt az egy esetet leszámítva - magam is meglepődtem rajta -, de semmit nem kóstolt meg, amit nem kellett volna.

2013. márc. 11. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!