Be mered vallami miket kóstolt már meg a gyermeked amit nem kellett volna?
Szintén megkóstolt mindent, amit a séta során találhatott: botot, füvet, homokot, tobozt, a csikkekre külön rá volt specializálódva mert rettentően érdekelte, anya miért tiltja ennyire... Egy időben azon gondolkodtam, hogy vajon mi lenne a jobb: szájkosárral sétálni járni, vagy egyáltalán el se indulni vele :S
Egyszer nagypapi pohárnyi rozé-ját húzta le, szerencsére minőségi bor volt és nem túl erős, még csak el sem álmosodott tőle, aztán hetekig követelte hogy ő a "papi jószaszín boját" akar inni. A citromos sört is kóstolta ugyanígy, azért is odavolt hogy milyen fincsi. Meg a kávé ízéért szabályosan remeg, de a cikóriás macikávé nem kell ám neki. Így aztán a férjem meg szokta engedni ,hogy lenyalja a kávéskanalat reggelente - pedig ő cukor nélkül issza totál keserűn-feketén.
Egyszer a nagyinál beleevett valami cserepes növény földjébe, meg a macskák vizestáljába is beleivott, ezeket jóval később vallották csak be nekünk.
Ja, meg egyszer megvett-szétkent egy nagy dobozos Sudocrem-et míg én kikapkodtam a mosógépből azt a 3 db kabátot ami benne volt. Mivel letekerni nem tudta a doboztetőt, ezért felfeszítette egy konyhafiókból lenyúlt teáskanál nyelével...
falat is rágott már meg, meg a fabútorok lábait rendszeresen.
áhh, hiába voltam a sarkában szinte állandóan, esélytelen volt mindent megakadályozni.....
földet, kavicsot, testápolót, papírzsepit, homokot, kutyatápot. amikor az anyósommal volt, na arról nincs infó, de lehet jobb is...
A múlt héten belenyúlt a wc-be :(
Fürdővizét.
Sudokrém, elcsente és bekente az egész arcát vele, így gondolom meg is kóstolta.
Neogranormon, hidrofiles fürdető, bekentem vele az orrát, testét, ha hozzáért már nyalta is le az ujjáról!
A férjem izzadásgátlója, belógott a fürdőszobába és beleharapott a dezodorba, de kiköpte, szóval az annyira nem ízlett neki!
Kocsiablakról a párát, az ujjával hozzáért és már nyalta is.
Nyers krumpli (tudom ez zöldség), pucoltam és kért belőle, azt mondta finom, na én is megkóstoltam, nem győztem kiköpni....persze a alma, körte héját le kell vágni, ki érti ezt?! :-)
Az enyém egyszer beleharapott a szappanba, de mondjuk azt már nem olyan pici korában, majdnem öt éves volt már. Elkezdett vele hülyéskedni, hogy "anya, nézd, megeszem a szappant", én meg mondtam neki, hogy ne idétlenkedjen már, annak rossz az íze, nem ennivaló, erre kihívóan közölte, hogy "én akkor is meg merem kóstolni", és már bele is harapott.
Ezt az egy esetet leszámítva - magam is meglepődtem rajta -, de semmit nem kóstolt meg, amit nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!