Be mered vallami miket kóstolt már meg a gyermeked amit nem kellett volna?
Az én lányom mindent!
Cola, sör, Tusfürdő, krémek, felmosószeres víz, borotva hab, falat evett, csikket, kakit, földet homokot füvet ...2 éves koráig mindent amit talált!
fű , bot, szappan, citroma, cola,alkohol mentes sör egy ici pici korty de ugy kőpőtt szembe velem hogy csak néztünk
2.5 éves
Miért kellett lepontozni az elsőt??
A lányom még csak 3 hónapos, így nem tudok hozzászólni.
Én viszont gyerekként mindenevő voltam.
Habfürdő, nyúltáp, ceruzahegy hó az utcáról és még sorolhatnám...
azért kellett lepontozni,mert a felsoroltakból látszik,hogy mennyire figyel a gyerekére
nekem is van gyerekem,én is tudom,hogy egy pillanat alatt megtörténik minden,de a felmosószeres víz azért durva,abban vegyszer van.meg a kakát.azt hogy?na mindegy,nem vagyunk egyformák,de azért jobban is lehetne figyelni
Miért lenne durva a felmosószeres víz és a kaki? Pl ha éppen felmosol, vagy csak be van már készítve, ő meg belenyúl a vízbe, aztán meg azzal a kezével a szájába... Fél pillanat szerintem. És azért nem mindenki domestossal mos fel. A kaki meg... Lányom fürdött, én meg fogat mostam. Mire visszafordultam hozzá, már ott lebegett a kaki. Akár meg is ehette volna. Szerencsére nem tette.
Lehetetlenség szerintem annyira figyelni rájuk, hogy ezek a balesetek ne történjenek meg. Na persze elpakolni lehet!
folyékony szappant töltöttem az adagolóba, otthagytam a fürdőbe, hogy belecsöpögjön a benne maradt is. gyerek ment pisilni, majd flakonnal a szájában jött ki :/ igazából nem tudom, hogy jutott-e még neki, de azért megijedtem, felhívtam az orvost is, de megnyugtatott, hogy szappant ehet a gyerek :D
egyszer anyóséknál meghúzta a sört, erről jóval később értesültem, nem merték bevallani :S
más durva nem volt, persze homokot, kavicsot, virágföldet kóstolt kicsi korában, de szerintem ezeken minden gyerek átesik :)
volt itt egy anyuka akinek a gyereke egy elemet nyelt le, szegények napokig kórházban voltak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!