Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnak a férje is fél a rákos...

Másnak a férje is fél a rákos sejtburjánzástól?

Figyelt kérdés
Ha elesik a gyerekem, és beüti magát valahol, pl térdét, fejét, a férjem egyből ideges lesz, hogy mi lesz, ha rákos sejtburjánzást okoz majd ez a sérülés. (Szerintem egyébként nevetséges).

2013. márc. 10. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Tényleg nevetséges. A baj az ilyennel, hogy szokták mondani hogy bevonza a bajt. Addig idegeskedik míg baj is lesz.

Egyébként van olyan hogy vadhús nöl egy seb után, de az nem rákos elváltozás, az normális.

2013. márc. 10. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem fél ilyesmitől. Kicsit betegesnek gondolom. Mi is hányszor elestünk gyermekkorunkban és semmi bajunk nem lett. Nem lehet a gyereket a széltől is óvni, akárhogy is szeretné...
2013. márc. 10. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem is nevetséges. általában a nők szokták túlreagálni, nem a férfiak. az én férjem nem fél ilyesmitől (ettől még én sem, pedig nálunk én vagyok a parásabb). le kell tisztítani, köré egy kis betadine és kész. rozsdás szegbe lép vagy hasonlók, az más tészta, de egy sima esés azért elég általános gyerekkorban :)
2013. márc. 10. 12:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Ő akkor is aggódik, ha nem is látszik a helye. Mert ő állítólag egyszer beütötte a lábszárát, és ott lett, maradt neki egy kis duzzanat.
2013. márc. 10. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
ilyen van, nekem is. a sípcsontom ütöttem be, és a csonton lett egy kis csomó azon a helyen,a hol az ütés érte. ez valóban sejtburjánzás, de nem jelenti automatikusan azt, h rákos. amúgy nekem visszahúzódott úgy 5 év múltán
2013. márc. 10. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan a ráktól nem fél a férjem,de ha megemlíteném tuti "rákattanna".:(((

Hajlamos túlreagálni mindent ami a lányunkkal kapcsolatos. Például ha meglát egy pici foltot vagy sebet a gyereken ami,akkor úgy kiakad mintha rögtön műteni kéne!:(

2013. márc. 10. 12:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi van????? :) Rákos sejtburjánzás eséstől????? :D

A férjed olvasson már egy kicsit a dolgok után! sp gyógyult hegnek hívják, nem "rákos sejtburjánzásnak". Sikerült megnevettetned - köszönöm! :)

2013. márc. 10. 15:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Nincs mit :).
2013. márc. 10. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!