Másnak is ilyen rafkos a gyereke?
kimentem a konyhába mire visszaértem videot nézett (mesét) a telefonomon.2.5 éves.
padlot fogtam.
múltkor be volt kapcsolva az internet a telefonomon nem tudom hogy de azon is beállitotta a mesét :):)
Ügyes :) Hát az enyém szerintem ezt nem tudná megcsinálni, igaz, nála a telefonom tabu, tudja, hogy nem nyúlhat hozzá, elég drága volt, szóval ezt jól a szájába rágtam, és az ilyen dolgokat érdekes módon be is tartja.
Nála inkább a lustaságából adódnak a trükkös megoldások, ha valami kell neki, de nem akar erőfeszítést tenni, akkor bármire képes, hogy mások megtegyék neki :D Igazi kis manipulátor, szerintem tuti politikus lesz belőle :D
A lányom rendszeresen kikapcsolja a laptopot, ha unja a gépezést-
Múltkor egy ismerősömet 6szor hívott fel, agyvérzést kaptam, mert 6szor beszélt is vele... hajnali 6:50kor...
De rendszeresen birizgálják az elektronikus kütyüket
A nagyfiam(3éves) a mikrót egyedül kezeli(ott állok mellette, és mondom kb meddig csavarja el, én teszem be, veszem ki az edényt...)
19 hónapos fiam van, megszerzi az okostelefonomat, érintőképrenyős! megnimj a kisgombot, készenlétből aktívvá teszi ezzel a telefont, kezeli az érintőképernyőt, belép a képekhez "lapozgatással" és elindítja magának a traktoros videót.
Én nem, hogy padlót fogok ilyenkor hanem nem akarok hinni a szememnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!