Miért nem működött együtt 4 évesem a rutin vizsgálaton? Másnak is van hasonló problémája?
csak védőnői státusz vizsgálatra mentünk,semmi fájdalmas nem történt mint méredzkedés,fül és látás vizsgálat stb,semmibe de semmibe nem volt partner.nem akart ráállni a mérlegre,a fülhallgatót totál elutasította a szem vizsgálatot meg csukott szemmel csak azért is végig ordította.
annyira belelovalta magát hogy semmit nem volt hajlandó csak sírt,utána másfél óráig vigasztaltam.volt már ott nem volt gond vele sehol,orvosi vizsgálat simaán engedi bármit csinálnak,szépen beszéltünk kértünk,ígértünk,játszottunk,de ha nem akkor semmiért sem.A védőnő beírta hogy nem együtt működő,pedig bármit meglehet vele beszélni,okos értelmes,az óvónő is csak csodálkozott hogy ilyenen fent akadt.mi baja volt,ezt másodszor csinálta nekem hasonló vizsgálat lett volna 3 évesen is,akkor ugyanezt végigjátszotta.tényleg nem együttműködő?
,ezt másodszor csinálta nekem hasonló vizsgálat lett volna 3 évesen is,akkor ugyanezt végigjátszotta.tényleg nem együttműködő?
Tehát akkor ha jól értelmezem a 3 éves státuszon is ez volt!Lehet a doki vagy a védőnő nem szimpatikus neki!
Nem biztos, hogy bármit segít a válaszom. Nekem nincs gyerekem, de két esetre emlékszem kiskoromból. Gyerekként (3-5 évesen) beteg voltam és rengetegszer kellett vérvételre menni. Sosem volt semmi baj, de egyszer a váróban megláttam egy lányt, akinek "nagyon" vérzett a tűszúrás nyomán a keze. Beindult a fantáziám, hogy mi történhet odabent és teljesen kiakadtam. A lány is hisztizett amúgy... A szekrény mögé bújva, visítva cirkuszoltam. Akkor egyszer...
A másik eset meg háziorvosnál volt. Nem az én orvosom volt ügyeletben, hanem a másik, de őt is ismertem. Az asszisztens nőt viszont nem kedveltem. Először csak kicsit dacoskodtam, de mikor az asszisztens nő hozzám ért (le akart fogni) éktelen hisztibe kezdtem, véletlenül sípcsonton rúgtam a dokit is, azóta is meséli anyukám.
Szerintem nem kell aggódni. Apró dolgok is elronthatnak egy ilyen vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!