Ti vinnétek bölcsibe? Teljesen ledöbbentem?
2,5 éve s anagylányom. Ahol élünk kevés ygermek van, így lehetőség nyílt a bölcsibe beíratni, úgy is,hogy nincs munkáltató igazolásom,mivel a 6 hónapos kistesóval itthon vagyok.
Nagyon szüksége lenne agyermektársaságra, úgy gondoltuk jó ötlet.
Szóltak hogy vihetem amikor nekünk jó, részleteket megbeszéljük, de minden úgy ment,mintha sima bölcsis lenne .Megvettem a benti szandit(7000), pár rucit.
Szólok,hogy hétfőn mennén beszoktatásra, erre közli a dadus, hogy oké, készítsem fel a kisláynt, hogy ő ott nem ehet, és nem aludhat ott, csak fél9-fél12-ig lehet benn utána haza kell hozni és a díja 500 Ft/ óra.
Hát lehet én vagyok csak ezen meglepődve, de szólni sem tudtam.
A legnehezebb az egészben nemis annyira az anyagi odlala, de azért havi 20 e kicsit sok, hanme hogy a bölcsi tőlünk 3 km.re van, a kicsi utálja ababakocsit, kizárt,hogy a nagy pedig 3 km-t tud gyalogolni, és mire hazaérek a kicsivel, mehetek vissza:(
De létezik, a mi bölcsinkben is van 2 gyerek, akik így járnak. Nem is minden nap járnak. És 500 Ft egy órára.
De azért ezt előre kellett volna jelezniük!
Az árat már az elején elkellett volna mondaniuk.
Az idöpont szerintem sokhelyen ilyen.
Lehet a város csak annak állja a bölcsit ahol a szülö dolgozik.
Kérdezd meg, hogy heti 2-3x is viheted-e, szerintem az lenne a legjobb ha heti 2 délelött vinnéd oda.
He?????? Ez állami vagy privát? Ha az utóbbi, akkor sajna ez van, de akkor nem is érdekes munkáltatói, semmi, aki fizet, annak a gyerekét beveszik - de ezt mondjuk közölhették volna előbb.
Ha állami bölcsi, akkor kérdezz már rá az önkormányzatnál, mert ez nagyon durva.
Nálunk is van ilyen, a bölcsiben működik, de játszóháznak hívják. Oda előzetes bejelentkezés után bárki viheti a gyerekét, 300.-Ft/óra a díja.
Egyébként bölcsibe nem kötelesek felvenni, csak akkor ha a szülő dolgozik, tehát nem érdemes panaszt tenni az önkormányzatnál.
Ami itt a probléma, hogy nem voltak korrektek, és nem adtak normális tájékoztatást, hogy milyen módon vállalják a kislányod felügyeletét. Ilyen körülmények között, amiket leírtál, én nem vinném, maximum 1-2-szer hetente.
Nálunk is délig lehetett bent kisfiam amig nem dolgoztam,és akkor volt díja is.
ez teljesen normális.
Az étkezést nem értem,ha kifizettem ehetett bent a fiam.
Délutánra azért nem hagytam akkor mert ugy drágább lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!