Hová vinnétek 2 éves fiatokat, ha le van tapadva a bőre a kukiján? Bőr és nemi beteg doki vagy urológus?
Urológus!Azért mert amikor a kisfiamnak a kukiját megnézte a gyerekorvos azt mondta,nem kell bántani nincs semmi baja.Majd ő mindig hátrahúzza és később tudom majd neki én is csinálni.Na ebből az lett,hogy egyáltalán nem lehetett hátrahúzni és a fiam már félt a gyerekorvostól.Így megfogadtam nem viszem hozzá,hogy megint felrántsa csak neki és két napig a gyerek nem mer pisilni.
Az urológus csak ránézett és már egyből látta,hogy fitymaszűkülete van úgyhogy műtét lett a vége,de ez nem viselte meg a fiamat annyira mint a gyerekorvosnál tett látogatásunk!!:(:(
a fiamnak nemrég húzták fel a sebészeten,a háziorvos küldött oda
sajna a háziorvosra hallgattam,és hozzá sem nyúltunk két éves koráig.akkor megnéztük,és olyan szinten le volt tapadva,hogy még a lyuk sem látszott,ahol pisil.kaptunk elocomot,ami annyira felhozta,hogy látszott a hegye.mikor harmadjára mentünk,akkor a doki bekente érzéstelenítő krémmel,és fél óra múlva szépen felhúzta.nem repedt,nem szakadt,viszont iszonyatosan bedagadt.nagyon csúnyán nézett ki,és nagyon fájt neki három napig.addig naponta háromszor fel kellett húzni és kamillázni kellett.hát én öt évet öregedtem a három nap alatt.patakokban ömlött rólam a víz,mire le bírtam bírkózni,és le tudtam kamillázni.szerencsére csak egy nagyon picit tapadt vissza,azóta is minden este hátrahúzzuk neki,és megmossuk.mondjuk most is kell még győzködni,de már nem vészes
szóval a sebészeten jól megcsinálta neki a doki
2 évesen még sehova-
Amúgy meg gyerekorvos és ő irányít tovább. Vagy sebészet, vagy urológia. De sok esetben a gyerekorvos is megoldja a problémát :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!