Anyukák, hányónknak beteg a babója? Felső légúti?
22 hónapos kislányom is beteg. Szombatra ugató köhögéssel ébredt, ez meg is maradt neki egész hétvégén. Orvos nem hallott semmi különöset, ezért a szokásos kezelést kapta. Hétfőn a gyerekorvosunk már antibiotikumot írt fel, mert stridoros és megnyúlt volt a légzése. Csütörtökön pulmonológiára volt időpontunk (asztmás). Elküldték tüdőröntgenre, és kiderült hogy hörghurutja van és kezdődő tüdőgyulladása. A doktornő be akart egyből fektetni, de a végén mégsem kellett.
Most szed 6 fajta gyógyszert (ebből 1 az állandója), 2 fajta pipát (ebből 1 az állandó) használunk és 2 féle gyógyszerrel inhalálom.
Jobbulást minden kicsinek!!!
Nálunk is ez van, pedig 4 éves a lányom.
Az orvosi rendelő tele, de 0-10 éves gyerekekkel.
Ami a legdurvább, mi felnőttek is elkaptuk, láz, torok fájás, taknyosság, slajm hurutos köhögés!
Elkapta a lányom, Apukám,Anyukám pedig csak fél órát voltak nálunk, majd rá 3 napra én, kiványi vagyok a Férjem elkepta-e.
MÉg mi fenőttek 39 fokos lázban égtünk!
A kisebbik gyerekem beteg. Ő 3 éves.
másfél hete gyógyult ki a tüdőgyulladásból. Rá 3 napra pedig hörghurut. Ez tart már 1 hete... 2szer voltunk dokinál, a váró full tele, bár nem tudtam milyen problémával volt ott a többi kis páciens.
Holnap kontroll, de megmondom őszintén, nem sok változást látok, hallok. (van itthon sztetoszkópom, amivel hallgatom a légzését)
szintén itt is, csak mi már kórházban vagyunk mert szövődmény lett belőle :(
pihenjenek sokat gyereketek, ne siessétek el a gyógyulást, maradjatok csak otthon pár napig, nehogy nagyobb bajotok legyen nektek is!
gyors gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!