Évszakonként mennyi cipője van a gyermeketeknek?
Lányom van, télen volt neki kettő, egy bakancs és egy hótaposó szerű.
Most jön a tavasz, és lehet én vagyok zakkant, de nálunk van "játszós" cipő,amit kimondottan cska itthon/mamánál használ udvaron(kertes ház).
ŐSzről maradt egy cipője, az lenne a játszós, vennék neki egy újat,merthát valamiben közlekedni is kell:) De ez ugye még zárt kell legyen, és kell egy szandálcipő is, ha napsütéses,melegebb idő van.
Nyáron, szintén egy itthoni, egy "eljárós"
Ez nem sok, ugye??
Tavaly még nem volt ovis a lányom.
Ennyi cipője volt akkor:
1 bélelt bakancs
1 bélelt hótaposó
1 gumicsizma
2 sportcipő (itthoni játszós és elmenős)
1 félig nyitott szandál
2 nyári szandál (itthoni játszós és elmenős)
1 gumi szandál/papucs strandra
Nekünk az uncsijától rengeteg cipője van, de azok leginkább itthoni cipők, az állapotuk miatt, így leginkább az új cipőket használja!
Most, hogy ovis ennyi cipője van/lesz várhatóan:
2 bélelt bakancs (ovis/játszós és elmenős)
1 bélelt hótaposó
1 gumicsizma
1 félig nyitott szandál
2 sportcipő (ovis/játszós és elmenős)
2 nyári szandál (ovis/játszós és elmenős)
1 gumiszandál/papucs strandra
+ egy szandál bentre az oviba
Nekem is sok cipőm van, cipőmániás vagyok, de szerintem ennyi cipő kell(ene) egy gyereknek!
Mondjuk a lányom vigyáz a cipőire, az övét, simán rá lehet majd adni a kis tesóra is, olyan jó állapotban vannak, nem úgy mint az uncsijáét, pedig neki még több cipője volt, mint a lányomnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!