Évszakonként mennyi cipője van a gyermeketeknek?
Lányom van, télen volt neki kettő, egy bakancs és egy hótaposó szerű.
Most jön a tavasz, és lehet én vagyok zakkant, de nálunk van "játszós" cipő,amit kimondottan cska itthon/mamánál használ udvaron(kertes ház).
ŐSzről maradt egy cipője, az lenne a játszós, vennék neki egy újat,merthát valamiben közlekedni is kell:) De ez ugye még zárt kell legyen, és kell egy szandálcipő is, ha napsütéses,melegebb idő van.
Nyáron, szintén egy itthoni, egy "eljárós"
Ez nem sok, ugye??
Tavaszra két sportcipő (egy itthonra, egy ha megyünk valahova) ugyanígy két félcipő.
Nyárra 4 szandál, egy papucs (ha strandra megyünk pl) és 2 zártabb cipő arra az esetre ha esik az eső.
Őszre van egy sportcipő, egy gumicsizma (esős időre) és egy bokacsizma (okt. nov. már ezt adom rá)
Télre van egy hosszú térd fölé érő bélelt csizmája, egy bakancs és egy hótaposó.
Ha jóminöségü cipöt veszel telejsen felesleges játszós, az igazán jóminöségüeket nem lehet szétrugni, ha meg igen akkor van rá garancia. Tesónak ezt úgy sem teszed félre, mert ugye használt cipöt nem adunk másik gyerekre.
Lányomnak vettünk összel egy cipöt, ami béleltlen kicsit magasabb szárú, majd télre egy meleg bélelt bakancsot. ha kitavaszodik, mivel az öszi cipö már kicsilesz így kap megint egy bör rövdiszárú béleltlen cipöt, és majd a nyáron egy szandit.
nekem tavaly egész nyáron motorozott a lányom. elöször én is vettem aldiben egy játszós cipöt, ami 3x voltunk benne játszón, lekopott teljesen az eleje és elszakadt a tépözára, ezek után a játszóra is a jó cipöjét adtam rá, és semmi baja nem lett. a motorozásnál sem húzta le az orrát.
szóval nálunk 3 cipö létezik.
1 bör béleltlen
1 szandál
1 bakancs
Akkor jól gondolom.
Bár nekünk is van, de a listámról lemaradt a gumicsizma:)
Oh kettes ha a gyerkenek ennyi van akkor mennyi van neked?
Nekem nincs ennyi cipöm mint amit itt leírtál. :)
A doktornő írt fel neki egy ortopéd cipőt, (bár nem értek vele egyet), ez 12 ezer forint, a hónap végére, jövő hónap elejére készítik el. Ez akármilyen drága is, ez lesz a játszós cipője. Bentre és ha jó idő van az udvaron szaladgálni, mi is kertesben lakunk. És veszek neki egy olcsóbb (6-8 ezer ft) cipőt, ha olyan helyre kell menni. De sajnos nem vagyunk eleresztve anyagilag, így szegénykém lehet csak azt az 1 cipőkéjét fogja viselni, majd takarítgatom neki sűrűn.
Nyáron pedig az udvaron mezítlábas lesz. Elmenősnek pedig majd az ortopéd marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!