Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ágya van 6 és 3 éves...

Milyen ágya van 6 és 3 éves gyermeketeknek? Helytakarékosság?

Figyelt kérdés
Jelenleg közös szobában vannak a fiaim, a nagynak 90x200 cm-es félemeletes, alul kuckós ágya van, a kicsinek pedig körbetámlás (leesésgátlós) gyerekágya 150x70 cm-s. A nagy jövőre suliba megy, és szeretnék a szobájukba íróasztalt venni. Helytakarékossági szempontból arra gondoltam, hogy az ágyaikat lecserélném kihúzhatós fotelágyra. Persze nem a szivacsos fajtára, hanem vmi maszívabbra gondoltam. Szerintetek? A kicsi ágyát is lassan nagyobbra kéne cserélni, akkor alig maradna helyük játszani.
2013. febr. 19. 10:15
 1/9 A kérdező kommentje:
kb 3 év múlva lesz külön szobájuk.
2013. febr. 19. 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem 6, 3 évesek a fiaim, fotelágyuk van, nagyon szeretem, mert ki-be csukogatom. A nagy, már sulis, így szerintem ez a megoldás a legpraktikusabb. Esetleg emeletes ágy.. ?
2013. febr. 19. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekünk emeletes ágyunk volt. A nagy aludt fölül, a kicsi lent.
2013. febr. 19. 10:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Az enyémek mondjuk kisebbek,de emeletes ágyt veszünk 1-2 hónap múlva.Igaz írtad,hogy 3 év,és különszobájuk lesz,ezért nem lenne muszáj drága emeleteset venni,ha meg meglesz a különszoba el is tudod adni.
2013. febr. 19. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:

3 évesen még a rácsos ágyban :-)

ami 70*140-es és átalakítható volt rendes ággyá leesésgátló léc volt az oldalán szal simán belefért

4 évesen kapott mindegyik galériaágyat

fiú-lány páros egy szobában az egyik alatt a ruhásszekrények a másik alatt a játékos polcok egyebek vannak

2013. febr. 19. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:

az emeletes ágyat tudnám én is ajánlani (kicsi lent, nagy fent),

de ha megoldható, csináljatok galériát. nekünk a nővéremmel az volt. csak két szivacs volt fent + egy kicsi ágyneműtartós szekrény (az ágytakaróknak) és polc.

és szinte sose kellett beágyazni! :))), de alul meg hatalmas terünk volt játszani, és az íróasztalok, szekrények is kényelmesen elfértek.

ha kb 3,5 m a belmagasság, akkor simán elfér. a galérián nem kell tudni felállni, mi is csak aludni jártunk fel oda.

2013. febr. 19. 12:09
 7/9 anonim ***** válasza:
A galéria tényleg tök jó megoldásnak tűnik. ha olvastad az Anna, Peti, Gergő sorozatot, a Nagycsalád lettünk címűben is van egy ilyen rész és kép is van mellé. szuper jó helyspóroló.
2013. febr. 19. 12:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs ekkora belmagasság, erre már én is gondoltam, de nem férne el. Az emeletes ágy nem rossz ötlet. Szerintetek mennyi idős korig jó az? Én gyerekkoromban nagyon szerettem volna, de aztán rájöttem annyira mégsem buli :D Most a félemeletes kuckós ágyat szereti a fiam, de vajon meddig.
2013. febr. 19. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:

275cm belmagasság panel lakás éppen akkora a galéria alja h én beférek alá :-)

a gyerekek kényelmesen fel tudnak ülni és még hely is van a fejük felet

2013. febr. 19. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!