Mivel ízesítitek pici gyermeketeknek a tejet?
Figyelt kérdés
Lányom lefekvés előtt kakaót iszik, eddig Nestlé gabonás kakaó ízesítővel ízesítettem neki, de már nagyon drága, és már sokat is iszik, így sok por is kell bele.
Még nincs 2 éves. Mivel ízesíthetem neki még?
2013. jan. 24. 19:18
1/6 anonim válasza:
Rendes Nesquik kakaóval,maci kávéval,esetleg karamellás tejet kap,vagy vaniliás tejet.Enyém sincs 2 éves(21 hónapos) de kb 14 hónapos kora óta rendes kakaót kap,nem lesz semmi baja tőle.
2/6 anonim válasza:
Semmivel. Nagy ritkán kap bele maci kávét. De nem igényli. Sokáig a Nestlé vaníliás port kapta, aztán egy este elfogyott, üres tejet adtam, mire ő közölte, hogy vaníliás. Vagyis észre sem vette a különbséget. :)
3/6 anonim válasza:
Én csak magában adom a tejet a 2,5 éves fiamnak. A bölcsiben kap, kakaót, kávét, itthon tisztán kéri a tejet. Rázva, nem keverve.
4/6 anonim válasza:
Hétvégén itthon mindig kakaót kérnek reggelire. Bölcsiben kakaó, kávé, karamellás tej, sima tej váltakozva, bár a sima tej megy legkevésbé. 2 évesek. Mi Nesquick kakaót veszünk.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2013. jan. 25. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!