Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ágya van 3 éves gyermek...

Milyen ágya van 3 éves gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 09:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem ez van neki, de ilyen fazonú:

[link]

2013. febr. 27. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyan van, amilyet az előző válaszoló linkelt, csak középen van a nyílás, ahol felmászhat.
2013. febr. 27. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:
90*200 cm-es matracos, rendes felnőtt ágy, kényelmes, szereti nagyon. Fél éve használja.
2013. febr. 27. 10:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyen ágya van (nem ez a miénk), 3 méretbe lehet állítani, teljesen jó.

[link]

2013. febr. 27. 10:14
 5/8 A kérdező kommentje:

az én lányomnak ilyen jellegű van.: [link]

azért vagyok kíváncsi, mert a mama egyfolytában azzal nyúz, hogy ez nem jó, mert nincs padlófűtés, és nem panelban lakunk, fával fűtünk, és biztos azért beteg sűrűn, mert nem jó az ágy. Egyébként kiscsoportos ovis, szóval szerintem semmi köze az ágyához. Egy éve azon alszik :)

2013. febr. 27. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Van szőnyeg az ágy alatt? Vagy csak a sima padlón van?
2013. febr. 27. 10:28
 7/8 A kérdező kommentje:
szőnyegen van
2013. febr. 27. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, lehet, hogy igaza van a mamának, ez az ágy tényleg nem igazán való családi házba, ahol központi (vagy kályhás) fűtés van, főleg, ha nem szintes ház. Az én fiamnak is olyan van, mint már az elején linkelték, csak középen van a nyílás. Családi házban lakunk, a szobája alatt nincs semmi, még pince sem, csak a beton + az alap (elvileg ott is pince lenne, csak mégis inkább betömték). Így is kevésnek tartom a magasságot, mert azért hideg az a beton, hiába van laminált padló (alatta szigetelő) + padlószőnyeg a szobájában.
2013. febr. 27. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!