Ki mikor hagyta ott éjszakára is a gyereket a nagyiknál először?
Sziasztok két éves a kislányom és nyára várjuk a testvérét.
Tegnap párom testvére felemlegette, hogy majd megy hozzájuk nyaralni a gyerek és milyen jó lesz stb. Kérdésem az lenne, hogy még két év alatt nem volt otthon egyedül úgy, hogy vagy reggel vagy este nem találkoztunk volna. Sokáig szopizott ezért sokáig adott is volt a dolog, hogy estére haza kell érnem. Viszont ők vidéken laknak 200km-re és nem is egyszerű haza hozni, ha ő úgy döntene, hogy haza akarna jönni. Ki mikor hagyta ott a gyereket a nagyiknál? Napközben nincs gond de ők pl még estére sem fektették le soha a gyereket.
A másik meg pont akkora akarják elvinni amikor jön a tesó én ennek nem örülnék nehogy azt higyje a lányom, hogy valaki jött és már Anyának Apának ő már nem is kell. Sok volt a változás az életében mert novemberben kezte el a bölcsit is.
Most elsősorban tanácsra lenne szükségem, hogy ki hogyan csinálta ezt.
Kedves utolsó teljesen eltaláltad. Ráadásul ő az a fajta ember aki igen nehezen viseli, ha valaki nem azt csinálja amit ő gondolt.
Pl tegnap lázas volt a gyerek és nem ment oda hozzá és ki volt akadva, hogy vele miért nem foglakozik a gyerek. Én meg mondtam neki, mert mondjuk 39.5 volt a hője és biztos, hogy nem érzi jól magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!