Melyik a jobb pelenka éjszakára?
Jelenleg Libero 6-os pelenkát használunk,de ebből reggelre kifolyik a pisi,pedig még bírná a pelenka,de olyan mintha elmozdulna és amiatt oldalt kifolyna.Az 5-ös mérettel nem volt ilyen gond.
Most gondolkodom rajta,hogy kipróbálnám éjszakára az Up&Go tipusú pelust,hátha ez nem mozdul el.
Ez beválhat szerintetek?
13kg és 90cm a lányom,most múlt 18 hónapos.
Milyen márkájút ajánlanátok?
Éjszakára csakis Pampers active baby-t használunk. 15 hónapos iker kislányaimnak tökéletesen bevált, pedig sokat pisilnek. :))
Nappalra pedig Liberot.
Mi még csak 4+-t használunk, pedig az én lányom is ilyen testalkatú, 17 hónapos. A gazdaságos pelenkát vesszük (100as kiszerelés), zsiráf van az egyik fajtán, a másikon delfinek és polipok. Kiváló ez a pelenka és nagyon olcsó.
Mi is sokat kipróbáltunk, persze az olcsóbbak közül, )libero csak régebben volt,) de csak a tesco-s vált be, de ma már azt is drágállom. Amit most használunk, ugyanolyan jó mint a tescos.
Szerintem túl nagy a pelus!
Én a 14 kg-os, 95 cm-es lányomra 4-es pelenkát adok éjjelre.
(3 éves, szobatiszta, a 18 hósomnak (11,5 kg, 83 cm) veszem a 4-s pelenkát, azt adom a nagyobbra is, hiszem 17 kilóig jó. Soha nem folyt még ki a pisi.
(Aldi, Lidl vagy Penny saját márkás pelusát használja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!