BabyTime vagy Babydream pelenka a jobb? Árban nagyon különböznek? De legjobban az érdekel hogy melyik a jobb a babának.
Szerintem egyforma.
Érdemes alaposan szétnézni a pelenkázás piacán, mert van bőven választék.
Amit tudok ajánlani:
www.babatvarok.com
és a www.mindennonek.hu/pelenkazas - én is innen tájékozódtam először:)
Sztem ez nagyon babafüggő, kinek mi válik be.
Mi most váltottunk Pampersről BabyTime-re, egyrészt mert jóval olcsóbb, másrészt mert már bármit csináltunk, este kifolyt a pisi.
A BabyTime-ot nem győzöm dicsérni- nagyon szuper! Pont az én babám alkatának való. Azért mondom az alkatot, mert ugyanaz a régi Pampers, amiből nekünk kifolyt a pisi, egy barátnőmnek tökéletesen illeszkedik a kislánya popsijára, rásimul, feszül szépen. Az én kisfiam keskeny csípőjű, vékonyabb is (de az egy számmal kisebb pelus már kicsi lett volna), és sehogy sem tudtam úgy eligazítani a Pamperst, hogy stimmeljen.
Ha biztosra akarsz menni valóban nézz utána, mert nagyon sok féle pelus van a piacon.
Hogy mi jó a babának, az nagyon egyedi,
nálunk 2 fajta pelus vált be.
Bebish pelenkát használunk nappal, PINE pelenkát pedig éjjel.
Mindkettővel meg vagyok elégedve és a baba is :)
"Ha biztosra akarsz menni valóban nézz utána, mert nagyon sok féle pelus van a piacon.
Hogy mi jó a babának, az nagyon egyedi, "
Teljesen igaz! Nálunk is így volt .
esetleg ki lehet próbálni ezt az oldalt is a sok közül!
www.pelenkababa.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!