Ti hogyan szoktatjátok le éjszakára a pelusról a kicsit?
Figyelt kérdés
Az enyém 2,5 éves.Nappal nem kell rá pelus,délutáni alváshoz szoktam rá adni,meg éjszakára is.Ti hogyan kezdtetek bele?Ennyi idősen már le lehet szoktatni?
2013. jan. 17. 15:52
1/8 anonim válasza:
öt éves lányom éjszakánként bepisil, én estére ráadom a pelust
2013. jan. 17. 15:53
2/8 anonim válasza:
Nekünk október óta nem volt baleset éjjel, most vasárnaptól nincs pelus éjszakára sem. Decemberben volt 3 éves, 3 hete ovis.
Mondjuk arra figyelek, hogy közvetlenül lefekvés előtt ne igyon már, és pisiljen, ha 3 cseppet, akkor is.
2013. jan. 17. 15:58
3/8 anonim válasza:
Nekem szólt, h már nem kell.
De akkor már három éves volt, nagyjából egy héttel előtte szokott le a nappali pelusról.
Felesleges szoktatni, ha időről időre üres a pelus éjszaka, akkor egyszer csak nem adsz rá, és kész.
És estére ne igyon sokat.
2013. jan. 17. 15:58
4/8 anonim válasza:
Megvártam, amíg nem kérték a pelust.
Utólsóval nem értek egyet, egy szobatisztaságra érett gyerek annyit iszik este, amennyit akar, mert ha kell neki, felébred éjjel is. Ez a szobatisztaság lényege.
2013. jan. 17. 16:04
5/8 anonim válasza:
Nyilván felkelne, de te szeretsz éjszaka wc-re járni?
Mert én nem, és gondolom a gyerek sem örülne, ha a töksötétben éjszaka ki kellene mennie.
2013. jan. 17. 16:13
6/8 anonim válasza:
Három évesen a fiam ügyesen leszokott a pelenkáról, majd hét évesen újra rászokott és este kell neki a pelus. Általában drynitest használunk vagy ezt:
Az én kislányom 3 évesen szokott le a pelusról , oda tettük az ágya mellé a bilit megmutattuk neki párszor mit kell csinálni és megértette és az elejétől fogva oda pisilt kakikált. Most 5 éves és inni mindig rakok neki az ágya mellé az éjjeli szekrényre mert ő sokat szokott inni, a villanyt égve hagyjuk a wc-n nem egész éjjel de egy darabig és így kitud menni este ha kell neki pisikélni.
2013. jan. 17. 16:50
8/8 anonim válasza:
nekem már 27 hónaposan szobatiszta lett egyik napról a másikra magától és már éjszaka sem adtam rá zavarta ő kérte azóta most lesz márciusba 3 egyetlen egyszer fordult elő hogy éjszaka bepisilt én úgy csinálom hogy lefekvés előtt 1 órával már nem adok neki inni és mielőtt megyünk tentélni pisilunk éjszaka felkölt ha kell neki de általában átaludja az éjszakát és egyszerűen ne add rá a pelust ha bepisil legfeljebb mosol próbáld ki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!