Ki mikor hagyta ott éjszakára is a gyereket a nagyiknál először?
Sziasztok két éves a kislányom és nyára várjuk a testvérét.
Tegnap párom testvére felemlegette, hogy majd megy hozzájuk nyaralni a gyerek és milyen jó lesz stb. Kérdésem az lenne, hogy még két év alatt nem volt otthon egyedül úgy, hogy vagy reggel vagy este nem találkoztunk volna. Sokáig szopizott ezért sokáig adott is volt a dolog, hogy estére haza kell érnem. Viszont ők vidéken laknak 200km-re és nem is egyszerű haza hozni, ha ő úgy döntene, hogy haza akarna jönni. Ki mikor hagyta ott a gyereket a nagyiknál? Napközben nincs gond de ők pl még estére sem fektették le soha a gyereket.
A másik meg pont akkora akarják elvinni amikor jön a tesó én ennek nem örülnék nehogy azt higyje a lányom, hogy valaki jött és már Anyának Apának ő már nem is kell. Sok volt a változás az életében mert novemberben kezte el a bölcsit is.
Most elsősorban tanácsra lenne szükségem, hogy ki hogyan csinálta ezt.
200km-re tuti nem engedném elsőre.Főképp nem a tesó születésekor.
Mi sokszor aludtunk együtt mindkét nagyszülőnél,mindkét nagymama is nálunk,olyankor ők fektették le.20 ill 50 km-re laknak,nappal elvitték többször,majd másfél évesen éjjelre is,de elsőre haza kellett hozni,nem maradt el nélkülünk (50 km 30 perc,alig tudtam megvigasztalni úgy sirt).Majd 2 évesen ismét próbálkozás,este skype,akkor elaludt nyugodtan.Másik nagyinál 1 hónappal később már elvolt,azóta 1-2 havonta ott alszik.
Ennél messzebb nem engedem,200km nekem sok.Még csak 4 éves.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Megerősítettek benne, hogy ő méég kicsi is + a tesómiatt is. Párom testvére úgy nézett rám mint tüzes rongyra amikor azt mondtam neki, hogy idén tuti nem fog menni még egyedül nyaralni oda a lányom, pont amiket mondtatok. Mivel ő még nem beszél és anyósékat ismerve nem is biztos, hogy elismernék azt, hogy a gyerek nem akar náluk aludni és hazahozzák igaz nekik van autójuk de akkor is alsó hangon 2.5 óra oda az út. Nem tudom én azt amíg beszél minden képpen meg szeretném várni, hogy eltudja mondani az érzéseit.
Szerintetek túl aggódom?
Nem aggódod túl.
Én 2 évesen azért engedtem,mert csupán 15 ill 30 percre voltak a nagyik,és előtte is aludtunk náluk sokat,hetente többször volt a nagyszülőkkel,bár beszélni nem igazán tudott,de ismerték annyira a nagyszülők,hogy majdnem ugyanugy kitalálták mit szeretne mint én.
De így én nem engedném,nézzenek túlaggódónak vagy aminek akarnak.
Bár babát nem várok,de én így tuti a szülőágyon is azon aggódnék vajon el van-e a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!