Kismotor kérdés?
Kaptunk egy kismotort. Lányom másfél éves múlt.
Mivel ma nagyon jó idő volt elővettem, ráültettem, de éppenhogy leér a lába. Tudja lökni magát, meg nem is esik el vele. Jó lesz ez így, vagy vegyek inkább egy kisebbet?
Ez még nagy. Ebből kell a kisebb.
Erről talán nyárra vagy őszre fog rendesen leérni a lába.
Amúgy persze, hogy tudja lökni magát, mert valamennyire leér a lába, meg mivel ügyes, nem esik vele el, de nem biztonságos így, mert nem ér le teljesen a lába, így egy véletlenszerű esést nem tud úgy kontrollálni, mintha teljesen leérne neki.
Én hajlok arra, hogy vegyél neki kisebbet.
9-es vagyok ismét.
A képek alapján ez valóban ősz táján lesz jó! Nem okozol vele fejlődési rendellenességet, nem erről van szó, de ezek a járgányok csak akkor biztonságosak, ha a gyerek talpa a földön van, a térde kicsit be van hajlítva, az a megfelelő méret. Ahogy most van nálatok, könnyű elborulni, és ha pottyan, és beveri a fejét egy asztal sarkába, vagy a betonba az utcán... mert ügyes a csajszi, és hamar bátrabban fog vele menni, szélsebesen, megállíthatatlanul, veszélyérzetük nekik még nem nagyon van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!