Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Kismotor vagy tricikl...

Anyukák! Kismotor vagy tricikli? Nektek melyik van/volt?

Figyelt kérdés
Melyik a hasznosabb, melyiket szeretik jobban a gyerekek?
2013. febr. 26. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?
2013. febr. 26. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a kismotor örök sláger. Még a hatévesem is sokszor ráül :) Triciklijük is volt, de a sima biciklit jobban szerették.
2013. febr. 26. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Mennyi idősnek vennéd?

Nekünk mind a kettő van. 22 hónaposan kapott kismotort a kislányom, nagyon szerette. Triciklit még korábban, 1 éves korában. Tolókaros, azt is szereti, de hajtani még nem tudta, majd tavasszal fogjuk tanítani. Mind a kettő jó, ha megteheted, vedd meg mindkettőt:-)

2013. febr. 26. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Más-más mind a kettő. Ha teheted vedd meg mind a kettőt, mert másért jó a kismotor és másért a tricikli. :)
2013. febr. 26. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak mindkettő van. A motor a nagy kedvenc, most 2 és fél éves, már kezdi megszeretni a biciklit, ha tolom már tekeri is végre, de azért a motor amit inkább szeret továbbra is.
2013. febr. 26. 22:19
 6/9 A kérdező kommentje:
1 éves szülinapjára lenne.:) Igen a triciklivel az a bajom, hogy mindenhol az olvasom, hogy nem tudják tekerni csak majd 3 évesen. Lányom elég mozgékony hamar elindult és nem tudom, hogy megülne-e a triciklin és tűrné-e, hogy én tolom.A kismotorral elfáradna kellőképpen a séták alatt :)) Viszont tudná-e hajtani magát a lábával?? Ahj annyi kérdés merül fel bennem :D..
2013. febr. 26. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
1 évesnek kismotor inkább ,és hamar rájön ara hogy hajtsa kismotort a lábával,tricikli ekkorának egyátalán nem kell ,én is vetem kislányomnak 1 éves szülinapjára de nem tetszett neki mert ,nem tudta tekerni.most 3 évesen talán tudja majd tekerni.
2013. febr. 27. 07:43
 8/9 anonim ***** válasza:

1 évesnek inkább bébitaxit. Az stabilabb, mint a kismotor. Az én kislányom 1 évesen még csak kapaszkodva járt, "járássegítőnek" is használta.

De ha már van bébitaxija, és ügyesen megy vele, akkor jöhet a kismotor.

2013. febr. 27. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:
4es vagyok, nekünk azért vált be mindkettő, mert ugyan 1 évesen nem tudta tekerni a kisfiam sem, de a babakocsit már nem élvezte, viszont ha a tricikliben toltam azért teljesen odáig volt, órákig eltologathattam volna, a kismotort még nem tudta akkor használni, az igazából nálunk másfél éves kora körül kezdődött, hogy élvezte is, de ugye jött a tél, most várhatók nálunk majd a nagy motorozások :)
2013. febr. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!