17 honapos kisfiamnak melyik méretű kismotrot volna érdemes megvennem? és kb mennyibe kerül, hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 12:58
1/8 anonim válasza:
Szia!Nekünk 3-as és 4-es van,tavaly volt ennyi idős a fiam,de a 4-esről is leért a lába,viszont nem tudott olyan stabilan menni vele.2000 körül láttam legutóbb a Tescoban,mindkét méret volt.Egyébként játékboltban,bevásárlóközpontokban mindig van.
2/8 anonim válasza:
Lányomnak sima 3-as méretű kismotorja van, ilyen:
Ő 17 hónapos, és egy hónapja megy vele, nagyon szereti.
3/8 anonim válasza:
Ja, lemaradt, hogy mi egy játékboltban vettük, de sokfelé lehet kapni. Auchan, Tesco, Cora, piacok, nyári kellékes üzlet, ahol pl. medencéket is szoktak árulni, 300 vagy akárhány forintos bolt....
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. márc. 30. 13:11
5/8 anonim válasza:
Én műanyagosnál vettem kb 1500-2000 ft-ért. Ilyen 100 ft-os műanyagos bolt vagy mi. Biztos van felétek is hasonló. De a játékboltokban is van, pl Régió.
Vidd magaddal a kisfiadat, fontos, hogy leérjen a lába.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. márc. 30. 13:56
7/8 anonim válasza:
Attól függ milyen magas a kisfiad.
Az én fiatalabbik fiam 17 hósan már a nagy Tescos 4-es sport motorral ment, de ő korához képest nagyon magas, 17 hósan volt 95 cm.
A tesója ennyi idősen a KCX motorral ment, a méretét nem tudom, de jóval kisebb, mint a tescos 4es.
8/8 anonim válasza:
Honnan lehet tudni, hogy hányas a mérete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!