Kismotor kérdés?
Figyelt kérdés
Kaptunk egy kismotort. Lányom másfél éves múlt.
Mivel ma nagyon jó idő volt elővettem, ráültettem, de éppenhogy leér a lába. Tudja lökni magát, meg nem is esik el vele. Jó lesz ez így, vagy vegyek inkább egy kisebbet?
2013. febr. 28. 19:04
1/15 anonim válasza:
Ha épphogy leér a lába, akkor az nem jó, az még nagy.
Az a jó, ha teljesen leér a lába és úgy tudja lökni magát.
3/15 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy nagy. Viszont tud vele menni. Igazából a kérdésem az, hogy ez így árt neki? Tehát rakjam el?
2013. febr. 28. 19:38
5/15 anonim válasza:
Nem biztonságos. Nem tudja úgy lökni magát és nem tudja úgy helyezni az egyensúlyát, nem tud olyan biztosan a talajon állni, hisz lábujjheggyel ér csak le a talajra. Elkezd vele bátrabban menni és el fog vele esni.
6/15 anonim válasza:
Én azt gondolom, ha bejön a tavasz és a jó idő, amikor már motorozni is lehet, próbáljon meg újból ráülni a kislányod. Ha még akkor is nagy, vegyél kisebbet, de a fiam, amikor nagy méretű motort kapott karácsonyra, le sem ért a lába. Mire kitavaszodott, teljesen leért a lába, és teletalppal tudott motorozni. Üdv.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Esetleg holnap lefényképezem és feltöltöm a képet. Megnéznétek majd?
2013. febr. 28. 20:43
8/15 anonim válasza:
persze.. bár én 3 motort vettem :) az elsőn, a legkisebben még nem akart menni, aztán a középső és a legnagyobb már koptatva lett rendesen!
Szerintem vegyél egy kisebbet, az jó lesz neki tavasszal, nyáron. Nem nő egy gyerek 6-7 cm-t 2 hónap alatt!!
9/15 anonim válasza:
A fiam karácsonyra kapta a motort, bent "használja" 1 hónapja, mert decemberben még épp hogy leért a talpa eleje. Ahogy elnézem, kb májusra lesz tökéletes, ha addig még nő 1-2 centit. Szóval 4-5 hónap alatt nő annyit, hogy biztonságosan engedjem vele menni kint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!