Mekkora méretű kismotort vegyek?
Figyelt kérdés
Elég, ha leér a talpa rendesen a földre, vagy legyen behajlítva a lába?
Sok gyereket úgy látok, hogy teljesen derékszögben van a lába, ha motorozik. Nekem így kicsinek tűnik a motor. Meg a gyereknek is fárasztóbb lehet így hajtani. Vagy rosszul gondolom?
2012. márc. 17. 12:40
1/3 anonim válasza:
én rosszil dönöttem, kisfiamnak mivel mags vettem 4-s számut, rá se tud ülni, kapott egy nyuszi motort ami meg már kicsi, igy most nincs motor majd elenö a nagyba, sztem 3-s számut vegyél elsönek, állitolag ugy jo nekik ha biztosan tudnak vele menni, most amiröl épp leér a lába az balaesetveszélyes.
2/3 A kérdező kommentje:
A Brendonban próbálta a Touragoo-t, a nagyobbat. Ott csak 2 méret van, mini és maxi. A kisebb sztem már kicsi neki, a nagyobbal ment, ügyesen. Na mondjuk a ráülésnél és leszállásnál valóban segíteni kellett.
2012. márc. 17. 13:16
3/3 anonim válasza:
Nálunk a legkisebb motor is nagy volt pár hónapig. De addig szívesen tologatta a lakásban, majd amikor már leért a lábujja élvezte. Most két éves a fiam, és megkapta az első bringáját. A pedálozást 3 napig gyakorolta a lakásban, és most mindenki csodálkozik, hogy már kerekezik.(Pedig kishitü szükőként olyat vettem amin van tolókar, kiiktatható kormány és pedál, de egyikre sem volt szükség).Ma már döbbentem nézem ahogy 3-4 éves kölkök a lábukkal a nyakukban motoroznak. Mint majom a köszörűkövön..:)Szóval amíg leér a lába, addig bármilyen méret jó.Én szerettem volna, ha megtanulja a pedálozást, de a mocikat sem dobtuk ki. Terepen a moci, betonon a canga a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!