Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vehetek neki kismotort?...

Mikor vehetek neki kismotort? Vagy hasonlót? És milyet vegyek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:

amikor akarsz :) olyat vegyél ami viszonylag biztonságos. ha kicsi akkor inkább nyuszi motort, és figyeld a számozást is.

enyém 1. szülinapra kapta a "rendes" kismotort, már aznap tudta használni. előtte bébi taxival járkált itthon :)

2012. febr. 25. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Kisfiam egy éves kora után kezdte csak hajtani, van amelyik kicsi már nyolc hónaposan (itt olvastam), és van aki csak másfél évesen. Gyerekfüggő. Az biztos kell hozzá, hogy stabilan üljön, és az sem árt, ha már jár, mert a lábacskák mozgatásával hajtja ugyebár.

Nekünk az első kismotorja a nyuszimotor volt, ilyen:

[link]

Ez a legkisebb, rögtön leért a lába rajta. De van több méret is, játékboltban ültessétek fel többre is és meglátjátok, én ezt tettem legutóbb.

2012. febr. 25. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi épp tegnap kaptunk egy kismotort a lanyom első szulinapjara. E egy magasabb fajta, meg nem ér le a lába rendesen, pedig elég magas. De lábujjhegyen mar ment vele hátrafelé. Gondolom arra könnyebb lokni. :) Szerintem is vigyetek el a gyerkocot, és ultessetek rá.
2012. febr. 25. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van:

[link]

Masszív darab,a fiaim nagy motormániásak,így van a lakásban is,és kintre is.Kb. másfél éves koruk óta repesztenek vele,előtte vagy másfél hónapig csak próbálgatták,mert nem ért le rendesen a lábuk,így nem volt meg a biztonságérzetük.Előtte volt nyuszimotorjuk,de azt nem szerették,mert annak a kiképzése olyan,hogy a gyerek lába beleakad a hátsó kerékbe,amikor hajtja(mivel a kerék nem hátrafele nyúlik,hanem rögtön az ülés alatt van-erre is figyelj!)..

2012. febr. 25. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi éppen tegnap elött vettünk a 8,5 hónapos lányomnak ilyet:

[link]

Nagyon ügyesen tud vele közlekedni. Ennek a típusnak szét lehet nyitni az ülőrészét és akkor járássegítő. Nagyon jól tud már vele menni. Nem is gondoltam volna.

2012. febr. 27. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!