Honnan vegyek kismotort?
Kislányom 13 hónapos, tehát a max. 25 cm-es ülésmagasságú lenne jó, már néztem a vaterát, tezsveszt, apróhirdetős újságokat, de postával együtt szinte új árba jön ki.
Mi kis városban lakunk, itt sajnos nincs.
Esetleg valakinek nem lenne eladó?
Vagy tipp, hogy hol nézzem?
köszönöm
Szia!
1 éves kisfiam tavaly karácsonyra ilyet kapott:
teljesen jó,igaz csak a lakásban használjuk ezt a fajtát,utcára 2-es méretű motort vettünk neki
nagyon szereti,mert lehet bele pakolni,múltkor benne találtam egy fél száraz kiflit és a lehalkított telefonomat is:)
sziasztok,
köszönöm a válaszokat, mgnéztem a brendon honlapján, tényleg tökéletes és 3000 ft, így jövő héten bemegyünk Debrecenbe, s megvesszük neki.
Amúgy Debrecen melletti kis városban lakunk.
jó hétvégét mindenkinek!
Én ajánlottam a Brendont neked, még írják is, hogy 25 cm az ülésmagassága, én meg megmértem neked tegnap. A nagyobb méretűről még éppen hogy csak leért a lányom lába, így nem neki biztonságos.
Debrecenben van a Metro mellett Régió játék bolt, ott is van több féle, ott még korábban néztem, de akkor még nem vettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!