Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Honnan vegyek kismotort?

Honnan vegyek kismotort?

Figyelt kérdés

Kislányom 13 hónapos, tehát a max. 25 cm-es ülésmagasságú lenne jó, már néztem a vaterát, tezsveszt, apróhirdetős újságokat, de postával együtt szinte új árba jön ki.

Mi kis városban lakunk, itt sajnos nincs.

Esetleg valakinek nem lenne eladó?

Vagy tipp, hogy hol nézzem?

köszönöm

2010. okt. 15. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi itt vettük:

[link]

nem tudom a ti közeletekben van-e

2010. okt. 15. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Nyuszimotort vegyél neki: 1990Ft itt: [link]

Nekünk is ilyen van:)

2010. okt. 15. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Hol laktok?
2010. okt. 15. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
A nyuszimotor borzasztó kicsi, és nagyon gyorsan kinövi. Én most vettem a 15 hónapos lányomnak egy kisebb méretű motort a Brendonban, 3000 ft volt, és lemértem neked az ülése pont 25 cm magasan van. Szerintem inkább ilyet vegyél valahol. Egyébként szokott lenni kinaiban, és százas boltokban is.
2010. okt. 15. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

1 éves kisfiam tavaly karácsonyra ilyet kapott:

[link]

teljesen jó,igaz csak a lakásban használjuk ezt a fajtát,utcára 2-es méretű motort vettünk neki

nagyon szereti,mert lehet bele pakolni,múltkor benne találtam egy fél száraz kiflit és a lehalkított telefonomat is:)

2010. okt. 16. 07:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Én tegnap a tescóba láttam.Olyan 2000ft körül volt.Ha van a közeletekben érdemes megnézni.
2010. okt. 16. 12:09
 7/9 A kérdező kommentje:

sziasztok,

köszönöm a válaszokat, mgnéztem a brendon honlapján, tényleg tökéletes és 3000 ft, így jövő héten bemegyünk Debrecenbe, s megvesszük neki.

Amúgy Debrecen melletti kis városban lakunk.

jó hétvégét mindenkinek!

2010. okt. 16. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ajánlottam a Brendont neked, még írják is, hogy 25 cm az ülésmagassága, én meg megmértem neked tegnap. A nagyobb méretűről még éppen hogy csak leért a lányom lába, így nem neki biztonságos.

Debrecenben van a Metro mellett Régió játék bolt, ott is van több féle, ott még korábban néztem, de akkor még nem vettem meg.

2010. okt. 16. 16:07
 9/9 anonim ***** válasza:
A Brendonos vagyok, bocs, de most néztem, hogy a Brendonban olcsóbb, ki gondolná...
2010. okt. 16. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!