Milyen kismotort vegyek neki? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Lassan 18hónapos a fiam és szeretnék venni neki kismotort amit lábbal hajthatna.De láttam különböző méretek vannak és nem tudom az ő számára melyik lenne ideális.Ebben szeretném kérni a segítségeteket és ha tudtok linkeljetek képet is.Köszönöm előre is!2010. máj. 29. 21:38
1/8 anonim válasza:
nagyon egyszerű. vidd el a gyereket a boltba és ültesd rá. Hiába kapsz képeket attól még nem tudjuk hogy a fiad mekkora és hogy jó e neki.
2/8 anonim válasza:
Pontosan úgy van ahogy az első írja, ezt csak úgy tudod ha a gyerek kipróbálja.
3/8 A kérdező kommentje:
Jó rendben!Mivel első gyerek elég kezdő vagyok és azt hittem ezzel lehet így taktikázni.De köszönöm a válaszokat:)
2010. máj. 29. 21:51
4/8 anonim válasza:
ugyanúgy ahogy cipőt és később biciklit veszel majd neki viszed magaddal és kipróbálja máiról leér a lába és teszi tudja hajtani az lesz a jó.
5/8 anonim válasza:
Második vagyok, énis így taktikáztam, hogy kép alapján rendeltem neki először motort.
Soha nem tudta használni. Eléggé széles és ez valahogy nem fekszik neki. Most eladásra vár az a motor, azóta már kapott újat. De azt már nem látatlanba vettem, hanem elvittem ér ráültettem :)
6/8 anonim válasza:
Én elmentem egy 100ft-os boltba, és ott ki volt rakva vagy 5 féle méret. Én a legkisebbet vettem meg a lányomnak, de amúgy rá is lehet próbálni a gyerkőcöket!
Általában a legkisebb mérettel kell kezdeni amúgy!
7/8 anonim válasza:
Anno mi ajándékba kaptunk kismotort, csöppségem a nagyobb méretet kapta, nem ért le a lába. Megsajnáltam, és elmentünk venni, nekivalót. Szerintem is vidd magaddal, s 'próbáld rá' ;)
Jó mocizást
8/8 anonim válasza:
Jaj és a magasságon kívül még egy tanács: elöl csak egy kereke legyen. Az én lányom az első motorját azért nem tudta hajtani, mert nagyon széles volt elöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!