Utálom a reggeleket! Minden reggel veszekedésbe torkollik. Ti mit csináltok, kinél, hogy működik? Ötletek, javaslatok?
"Az az érzés fenomenális mikor méhem gyümölcse 7.30-kor még elrévedt tekintettel ül az ágyán, és az egyik lába már 10 perce a bugyiban, a másik meg sehol, és ha elkezdek üvölteni akkor meg néz rám hogy mi a bajom."
Ismrem, s jót nevettem:)))
Ettől az egytől én is idegbajt kapok, ez van minden áldott reggel, hétvégén is.
Azt hittem, h egyedül az én fiam utál öltözködni.Amikor gyereket terveztünk, nekem mindig az a kép ugrott be, h majd lesz három éves kis méregzsák, aki egyedül akar öltözni, és ezért mindig elkésünk az oviból.Hát én ilyet sosem láttam tőle.Meccsezik a gyerek veletek is, mert pontosan tudom, h tud öltözni, az oviban nagyon megy neki, bár ott is elég sokszor eljátsza, h kisgatyában sétálgat, beszélget mindenkivel délutáni alvás előtt, után.
Szégyen, nem szégyen, négy és fél éves, és öltöztetem, ha nem tenném, hetekig pizsiben lenne.
Kipróbáltunk már mindent, büntetőszék, kiabálás, játékmegvonás, zsarolás,jutalmazás, játékossá tétel.
Gyanítom, h 16 évesen már ciki lesz neki :)
Mondtam már neki viccesen, h majd a randijaira elmegyek majd vele öltöztetni...:)
Probáld meg hogy fél álomba leveszed a takarót kinyitod az ablakot és közben folyamatosan beszélsz hozzá ki be járkálsz.
Nem kell kiabálni csapkodni csak kedvesen keltegesd, puszilgasd a lábát, pakolj be a táskájába...
Így folyamatosan ingereket küldesz az idegrendszerének amitől éberebb lesz.
Ha kimegy a fürdöbe apával járkájatok be hozzá,
kérdezgesétek, milyen órád lesz, ki a kedvenc tanárod...
Ha elbambúl, csikizétek meg, nyomjátok a kezébe a fésüt,
szeliden lökjétek félre a tükörtöl hogy most apa jön akkor már dacból is neki áll.
Mindent amit lehet este készits elő, készits be a kávéfözött, a szendvicseket...
Elnézést kérek, hogy egész mást kérdezek, de egyelőre nekem még nagyon nagy káosz az iskolaválasztás.
Általános iskola eslő osztályába van felvételi? Nem a körzetek alapján válogatják ki, hogy ki kerülhet be? Melyik iskola ez?
"Nehogy olyat tegyek, mondjak, vagy úgy nézzek, hogy a kisasszonyokat megsértsem, mert akkor indul a cirkusz." - írja valaki.
Ez a baj a mai gyerekekkel és szülőkkel. A szülő fél a gyerektől. Tockos neki, ha nem csinálja amit mondasz. Nekem soha nem volt választásom, nem hogy még anyám félre nézett rám. Határozottan kell fellépni, a gyerek is megérzi ha nem vagy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!