Három éves óvodás kisfiam reggel óta rosszul érzi magát, hányingere van. Vírus lehet?
Igenis okozhat hányingert a vírus.
Főleg a mostani, bár most is van többféle hányós sz@r.
Én pl. volt, hogy egy egész napig kínlódtam hányingerrel, majd utána nekiálltam futkározni a wcre...
jobbulást
Igen, létezik olyan, hogy egy vírus fertőzés "csak" hányingert produkál. 13 éves lányomnál már minden előfordult, amit el lehet képzelni, volt olyan eset is, amikor 2-3-4 napig hányingere volt, hígabb széklete, de nem igazán hasmenés, aztán elmúlt.
De bármilyen betegség kezdődhet émelygéssel egyébként. Ha pedig átesett nemrég egy hányás-hasmenéses fertőzésen, akkor az is lehet, hogy az megviselte az emésztőrendszerét, nehezebben emészt, mert a bélflóra egyensúlya felborult, és így az az étel is problémát okoz, ami nektek nem. Javaslom, hogy adj neki Normaflore-t, és lehet, hogy az rendbe is teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!