Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki korán viszi oviba a...

Aki korán viszi oviba a gyerekét reggel, milyen korán? Mikor keltek, mikor indultok?

Figyelt kérdés
Mi eddig 8-ra jártunk, de lehet, hogy nemsokára fél 8-tól lesz a munkaidőm... 6,45 -re be kéne érnünk... szerencsére nagyon közel van az ovi, 50 m-re tőlünk, de nem tudom, "túléljük" - e ezt így... :)
2013. febr. 5. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lányom 22 hónaposan kezdte a bölcsit, fél éve.

Én 8-tól dolgozom, de 1 óra legalább az út, és a bölcsi sincs közel hozzánk ennyire.

5:50-kor kelünk, fél 7-kor indulunk, és 6:45-re ő is bölcsiben van.

S képzelheted... délután 5 után megyek érte...

Most mit mondjak, nem a legjobb. Lehetne jobb is. De ez van, így tudjuk megoldani.

Kibírja ő is. Sőt egész jól viseli, szerintem jobban is mint én.

A gyerek alkalmazkodó, csak nekünk szülőknek kell összeszednünk magunkat. :)

2013. febr. 5. 15:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat, aranyos volt :)

Nekem mindig 9-től volt az összes m.helyem eddig, de lehet, most olyat találtam ami fél 8-tól van két nap, utána 8-tól 4-ig.. :) Ami meg jó, mert érte is tudnék menni néha én is (nemcsak az apja mindig). Nyáron talán könnyebb lesz 6-kor kelni. :)

2013. febr. 5. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Tavaly én hordtam reggelente a lányomat, akkor fél 9-re jártunk.

Idei félévben született kistesó, így most apuka viszi reggel, fél 7-kor csörög az óra, 7 után pár perccel indulnak, hogy utána apuka ne késsen el a munkahelyéről. Nehéz volt ez az órára kelés, de már megszoktuk.

Ha közel van az ovi, akkor próbálkozzatok a 6 órás keléssel, úgy biztosan beértek, hogy te se késs el.

2013. febr. 5. 17:26
 4/7 anonim ***** válasza:

fiam a bolcsiben is elso volt, 7-re jártunk, én 7. 20-ra munkába. Oviban is elsok szokunk lenni, általában 6,50 korul érkezunk az ovonénivel egyszerre, hogy idoben munkába érjek, délután 4 korul járok érte.

szerintem meg fogja szokni.Fiam kulon élvezi, hogy válogathat a játékok kozt.

férjem korán megy, ugyhogy reggel ketten vagyunk otthon. 6kor kelek én, kezdek készulodni, 6,15kor keltem a fiam, ugyesen reggelizik, addig én elkészulok, pakolok, aztán feloltoztetem és indulunk. Néha azért rá kell szolnom, surgetnem, de általában simán megy már.

2013. febr. 5. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerencsére közel van hozzánk az ovi és a bölcsi is, és a férjemmel mindketten ebben a városban dolgozunk.

Kereskedelemben dolgozom, két műszakban. Amikor nyitni megyek, akkor én már hajnal 5-kor elsurranok itthonról, a férjem kelti őket 6-kor, 7-kor indulnak itthonról és a kicsi 7.15-kor a bölcsiben van, a nagyobbik 7.20-kor az oviban. Így a férjem beér 7.30-ra a munkahelyére. Ilyen napokon én megyek értük, mert 15-kor érek haza, így uzsi után el tudom be tudom gyűjteni őket egyből.

Amikor délutános vagyok, akkor én viszem őket, de lehetőség szerint kicsit elnyújtom a közös reggelünket, mert ezeken a napokon csak ennyi jut nekem a kölkökből :) 9 és fél 10 között érnek be, én még hazajövök főzni stb, aztán délben megyek melózni. Apjuk gyűjti be őket fél négy körül és ő csinálja végig velük az esti felvonást, mert én csak 22 óra körül érek haza, mire már alszanak.

2013. febr. 5. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi az off-ért.

Én is ettől félek.

7től dolgozom, a munkahelyemen van/lesz az ovi.

Viszont Nekem legkésőbb 6.45kor ott kell majd hagynom Őt. Az otthonuk kocsival 30-40 percre van. Tehát 6kor kb. indulnunk kell majd...

2013. febr. 5. 22:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a sok bíztató választ! :) Látom mindenki csak megoldja valahogy. Még nem tudom mennyi lesz az út a munkába nekem, de az is lehet, hogy már 6,30-ra az oviban kell lennünk... Pont akkor szokott beérni az óvónéni is... jaajj. nem lesz könnyű! :) Szép napot mindenkinek!
2013. febr. 6. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!