Utálom a reggeleket! Minden reggel veszekedésbe torkollik. Ti mit csináltok, kinél, hogy működik? Ötletek, javaslatok?
9/11-es
Anyámat ne keverd már bele! Én sem anyáztam neked!
Én azt írtam, hogy nem praktika kell, hanem határozott hozzáállás a szülő részéről. Arról nem tehetek, hogy ez neked bántó hozzászólás volt (ami nem mellesleg nem neked szólt, mert nem te tetted fel a kérdést! Nem ártana tisztában lenned az oldal szabályzatával.), mert neked nem sikerül mindig határozottnak lenni. A továbbiakban pedig nem kívánom az offjaidat figyelembe venni.
De ha praktika kell, akkor én is azt mondom, hogy keljetek egy órával előbb. És persze időben fekvés, és semmi alkudozás.
Akkor leírom részletesen:
Szóval, este hiába teszem le, ahogy azt előttem is írták csak nyűglődik az ágyban. Nem alszik. Nincs tv a szobában se számítógép. Ezek nem tartják fennt. Egyszerűen nem alszik. Edzésekre jár, úgyhogy próbálom az energiáit lekötni. De úgy látszik ez kevés. Foglalkozom vele, sokat. Értelmes, okos kislány. Több dologban kiemelkedő teljesítménnyel. A legjobb tudásom szerint nevelem. Ruhát együtt, előző nap választjuk ki. 1 órával korábban keltem, mint, ahogy indulni kell. De, mint a lassított felvétel, pont úgy, ahogy valaki írta, fél lábbal a bugyiban, féllel az ágyban. A wc-n is perceken keresztül ücsörög, csak úgy. Áll a tükör előtt és néz. Próbáltam én is az elmegyek, itt hagylak verziót, pont nem érdekelte. Beült tévézni. Nem olyan egyszerű. Próbáltam motiválni, hogy kap ezt-azt, ez sem segít. És, aki azt írta, hogy én vagyok a felnőtt, én mondom meg, mi van. Az arra válaszoljon, hogy,mi van, ha ez őt nem érdekli? Nem fogom ütni-verni. Az egyetlen dolog, ami hat, ha összeveszek vele, csak akkor kezd öltözni, készülni, de akkor már sír. Nem hittem én se 1 évvel ezelőtt, hogy ilyen elő fog fordulni. Jó kislány volt, szófogadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!