Meddig oltoztetek/vetkoztetek 2 eves kisfiatok elott?
Figyelt kérdés
Kisfiam most 2 eves,allandoan jon velem a lakasban,foleg reggel ebredes utan. Eddig elotte oltozkodtem,de azon gondolkodtam,hogy ez meddig "egeszseges"? Ujabban mar mosolyogva mondogatja,hogy "Anya,cici!",mikor oltozok. :)2013. febr. 25. 09:09
1/8 anonim válasza:
? 6 éves a fiam, 4 a lányom még mindig egymás előtt öltözik mindenki. Mondjuk ez az "ott a cicid" ott a kukid időszak már lezajlott pár hét alatt olyan 3-4 éves korukban kb. Ez nem téma nálunk. Gondolom mikor nagyobbak lesznek, észrevesszük a jeleket hogy ez már kellemetlen nekik meg félre is fognak vonulni gondolom.
2/8 krisztivan válasza:
Én mindig is elötte fogok öltözni.Nekem az a tapasztalatom,hogy kevesebb "kíváncsiságból"adódó kellemetlenség van-lesz ha természetes a meztelenség.Persze nem nudista strandra viszem,de ha öltözni kell nem bújok el.Ha zavarja majd nagyobb korában(mert ez is eljöhet)akkor szem elött tartom az érzéseit.De addig megbeszéljük kinek milye van és miért:-)) 2.5 éves.
3/8 anonim válasza:
3 éves és még mindig előtte öltözünk.
4/8 A kérdező kommentje:
Rendben,akkor nem csak nalunk megy ez igy :)
2013. febr. 25. 09:32
5/8 anonim válasza:
4,5 és 3 évesek, mi is öltözünk egymás előtt. A kicsi a Wc-re is beront ha halaszthatatlan mondandója akad... :) a nagyobb azért mát tiszteletben tudja tartani ezt is. De maga a meztelenség nem téma nálunk, hamar lefutottuk a kinek-milye van, miért stb köröket. Nem hiszem, hogy ez így gond lenne, mert nyilván nem fogunk előttük mittomén egész nap meztelenül egymást kényeztetni a férjemmel, de önmagában az, hogy ismerik a felnőtt test látványát, kérdeznek és megfelelő válaszokat kapnak, szerintem csak előnyükre válhat.
6/8 anonim válasza:
10éves és egymás előtt öltözünk
7/8 anonim válasza:
Pont azokban a családokban érdekes a gyerekek számára, hogy kinek mije van, ahol nem természetes a meztelenség. Nem kell direkt a gyerekek előtt meztelenkedni, de nem is kell bujkálni előlük öltözésnél-vetkőzésnél, mert ezzel kelted fel igazán a kíváncsiságukat!
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem rosszindulatból, csak gondolkozz el egy kicsit: mi van azokban a családokban, ahol kistestvér van? Anyuka mindig elvonul szoptatni, és hagyja akár fél-háromnegyed órát felügyelet nélkül a nagyot, hogy az meg ne lássa a cicijét? :)
Mi viszonylag "prűd" család vagyunk, tehát soha nem fürdünk például együtt a gyerekekkel, de az öltözködés egyáltalán nem probléma. A kisfiam most lesz 3 éves, pár hete téma a kinek van kukaca, kinek puncija, ki mivel pisil és társai. Nem bánom, egyszer ezeket is meg kell beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!