Úgy érzem nem szeretem eléggé a gyerekem. (? )
Üdv, én is hozzászólok. Valaki írta, h sokan túllihegik az anyaságot. Elképzelhető, bár tartsuk szem előtt, h ez alkati sajátosság is.
Kedves kérdező, semmi gond veled, szereted a lányod a soraid szerint. Csak lehet, h te kiegyensúlyozottabb, egyszerűbb érzelmekkel bírsz általában, vagy nem általában, hanem pont az anyaságod megélésében csupán.
Ez nem baj önmagában véve.
Én pl imádom a gyerekeket, ezért is lettem pedagógus. Ha lesz gyerekem, repesni fogok az örömtől. :D De az,h te nem ilyen alkat vagy, nem feltétlen jelenti, h "rossz", "nem szerető" anya lennék, csak kevésbé kitörőek a vonatkozó érzelmeid. :)
Javaslom, nyugodj meg, és érezd jól magad, lelkiismereted tiszta, gondolom, és rendesen, odaadással neveled gyermeked, amennyire kell. Ez teljesen rendjén való, ha így van.
jav:
"anya lennék"->anya lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!