Hány évesen hagytátok teljesen önállóan fürdeni, zuhanyozni a gyereketeket?
Figyelt kérdés
Teljesen önállóan alatt azt értem, hogy max. mondod neki, hogy fürdés, és egyedül elmegy, vizet enged v. beáll a zuhany alá, nem mész már be hozzá ellenőrizni a tisztálkodást stb.2013. febr. 10. 16:29
2/4 A kérdező kommentje:
Nem is mentél be hozzá, hogy rendesen megfürdik-e? Ez az életkor kicsit korainak tűnik!
2013. febr. 10. 16:45
3/4 anonim válasza:
Dehogynem, mielőtt kijön a kádból, még lemosom a hátát, most 9 éves:)
4/4 anonim válasza:
5 éves, tulajdonképpen már önállóan csinál mindent, csak még nem egyedül száll be, meg ki. De a vizet már magának állítja be (mondjuk nálunk nem olyan forró a víz, akkor sem lenne semmi, ha csak a meleget nyitná meg), egyedül vetkőzik, zárja el a vizet, mosakszik. Én csak berakom meg kiveszem. Nem régóta mosakszik önállóan, pár hónapja még javarészt én mosdattam, utána kezdtem el, hogy már csak mondtam neki, hogy mit mosson meg, aztán már csak néztem, hogy rendesen csinálja-e, aztán hamar eljött az idő, hogy teljesen rá lehetett bízni. Zuhanyozni viszont nem hagynám egyedül, úszna az egész fürdőszoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!