Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idos koraig vettetek...

Mennyi idos koraig vettetek fel es cipeltetek a gyereketeket?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 23:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Amig nem jart. Utana mar csak akkor ha sirt mert elesett es lehorzsolta a labat/kezet. De ez nem volt gyakori, inkabb felallt es ment tovabb jatszani.
2013. jan. 31. 23:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Másfél évesen hagytuk abba a babakocsizást (nem volt már hajlandó beleülni, még fáradtan sem), így gyalog járt... de mikor elfáradt, azért vittem egy darabig, majd újra leraktam, jött.. elfáradt.. vittem 10 métert, leraktam... kb. olyan 2,5-3 éves koráig.

Mostmár 4 múlt, de ha nagyon fáradt, még néha felveteti magát... sokszor nemet mondok, de mikor fel is veszem, kb. viszem 10 métert, utána meg sétál 500 métert.. :)

2013. jan. 31. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Most múlt 2 éves, kb 2 hónapja nem veszem fel. 13 kiló én meg 50, alig bírom és mellesleg jókat alszik a séta után (:
2013. jan. 31. 23:46
 4/8 anonim ***** válasza:
3 éves múlt decemberben és még néha most is felveszem. Reggelente oviba menet, ha nagyon nyûgös, mert a buszt-vonatot emiatt nem szeretném lekésni. Meg egy hosszabb mászkálás után, ha látom rajta, hogy nagyon elfáradt.
2013. febr. 1. 05:32
 5/8 anonim ***** válasza:
A nagyot kb. 3 éves koráig, most már nehéz, nem veszem fel. A kicsi is nemsokára 3 éves, itthon szoktam felvenni, ha nyűgös, beteg. Utcán nem szoktam őket cipelni 2 éves koruk óta, mert amúgy lefáraszthatatlanok, ha hosszú távra mentünk, akkor elővettem a kismotort.
2013. febr. 1. 08:19
 6/8 anonim ***** válasza:
kb 3 éves korig. Oviba kerülés után egy darabig még sok volt neki, hogy minden reggel és este menetelni kell (igaz, nem olyan sokat, viszont muszáj, akár tetszik, akár nem), plusz nyilván a testi közelség is hiányzott neki. Hát nem könnyű egy háromévest cipelni, az tuti.
2013. febr. 1. 09:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! 3 éves múlt 2 hónappal a kisfiam, setanal cipelni nem szoktam, de ha nyűgös vagy sír akkor felveszem megszeretgetem aztán leteszem!
2013. febr. 1. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
2 éves a kisfiam sosem cipeltem. Ha felakarta vetetni magát akkor mondtam neki, hogy van két szép lábad gyere azokon és megvigasztaltam, hogy mindjárt otthon vagyunk. Igaz mindig felmérem, hogy mi az a távolság amit gond nélkül megtehetünk, vagyis ami alatt nem fáradhat el annyira, hogy cipelni kelljen. Soha nem is volt gond, talán 1-2 alkalommal fordul elő, de miután megbeszéltük, mindjárt otthon vagyunk sétált szépen tovább.
2013. febr. 1. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!