Mit tennétek, ha a gyereketeket az óvodában azzal büntetnék, hogy nem moshat fogat három napig?
Figyelt kérdés
A kérdés sajnos teljesen komoly...2013. jan. 12. 15:42
1/11 anonim válasza:
Ehhez jó lenne tudni az előzményeket.
Köpködte a fogkrémet, szétkente, vagy ilyesmi?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, talán széttört valami zsírkrétát, vagy ilyesmi, de a fogmosáshoz abszolút nincs köze.
2013. jan. 12. 15:45
3/11 anonim válasza:
iztos hogy megkérdezném az ovonőt hogy biztos igy kéne megbüntetni.?
4/11 anonim válasza:
Elgondolkodnék az óvoda- vagy csoportváltáson. Biztos van olyan óvónő, aki ennél kulturáltabb, és nem a kisgyerekek egészsége árán büntet...
5/11 anonim válasza:
Az eszem megáll...
Biztos, hogy szóvá tenném. Ez nem büntetés. Ilyen fantáziátlanok az óvónők?
A lányomnál ha jó: szívecske a jele alá, ha rossz, akkor szívecske le. Na, ez büntetés, szegénykém ki volt akadva, mert az óvónéni ok nélkül levett egy szívet (persze kiderült, hogy ebédnél eszetlenkedett...)
6/11 anonim válasza:
Így már értem. Beszélnék az óvónővel, hogy szedje össze magát, mert különben botrányt csinálok!
7/11 anonim válasza:
előre féleek az óvodától...az öcsém anno beragasztott szájjal a játékraktárba csukták,mert rosz volt..ha ilyesmi lesz,tuti beolvasok az óvónéninek!
8/11 anonim válasza:
Ideggyenge az óvónő!Menjen pihenni!
9/11 anonim válasza:
Ha a fogmosassal kapcsolatos vetseget kovetett el, akkor meg ertenem, bar akkor se ilyennal kellene buntetni, ez alapveto higieniai kerdes. A vezeto ovonohoz mennek es megkerdeznem, hogy hogy lehet ilyet csinalni.
10/11 anonim válasza:
Legközelebb meg a kézmosást tiltja meg?
Nem vagyok egy mindenért raplizó szülő, általában abból indulok ki, hogy a pedagógusnak van igaza, mert ő volt ott, ő látta mi történt, stb..., na de ezt szóvá tenném még én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!