Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szeintetek jo dontes volt?

Szeintetek jo dontes volt?

Figyelt kérdés
A mai napon a ferjemet kidoptam a hazunkbol es megtiltottam h lassa az egy eves fiunkat. elozmeny.....feltekeny voltam kes volt a kezeben es ketszer combot szurt. volt mar olyan h megvert de mindig magamat okoltam. nem tudom jo dontes volt e kizarni az eletunkbol.mivel en is apa nelkul nottem fel. most azzal fenyeget h elveszi tolem a fiamat....holnap elviszi es a szuleivel fogjak nevelni...kerlek adjatok tanacsot.... 21 eves anyuka
2013. febr. 8. 17:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Remélem, ilyet nem néz már ma be a kórház, nem a Kérdező ellen akarok beszélni, de mindenkinek jobb lenne, ha ilyen ember nem lenne a közelükben.
2013. febr. 8. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
csak akkor minősül súlyos testi sértésnek,ha nyolc napon túl gyógyul.amit nem gondolnék,ha csak simán össze kellett varrni.ettől függetlenül lehet súlyos,erre nem tért ki a kérdező.mint írtam,súlyos testi sértés kísérlet lehet,ha nyolc napon belül gyógyul akkor is
2013. febr. 8. 21:11
 13/14 Disi ***** válasza:
Nagyon jól tetted.
2013. febr. 8. 22:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Jól döntöttél - ez nem is lehet kérdés!

Viszont: az ellátásról szóló papír, nem látlelet!!!! Erre figyelj!

2013. febr. 8. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!