Nehez dontes, kisfiam unokatestverenek a szulinapi zsurjara vagyunk hivatalosak, elmenjunk vagy ne?
Kisfiam 10,5 honaposa.
A bajunk csak az hogy ma hivtak meg minket a szombati zsurra ami este 8 kor kerul megrendezesre.
Na mar most, nagyon nehez, mert a parom unokatestverenek a kisfiarol van szo, plusz parom es unokatestvere plusz meg munkatarsak is.
Ja a meghivas telefonon tortent, mindenki mas meghivot is kapott. Azt mondta az anyuka hogy majd holnap este elkuldni parjaval paromnak a meghivot. En kozoltem az anyukaval hogy nem biztos hogy elmegyunk mert kisfiam este 8kor furdik, de elotte fel oraval mar alig lehet birni vele, olyan nyugos.
Ha nem megyunk el, nagy sertodes lesz belole. De ha elmegyunk sajat magunkat teszem ki annak, hogy nyugos es siros ejszakan lesz.
Ti mit tennetek??? Elmennetek vagy sem???
En is igy gondolom.
Plusz a masik baj meg az is hogy parom ejszakas muszakban dolgozik es este 8-ra jar. Ezt is mondtam az anyukanak akinek, erre csak annyi volt a valasza hogy en egyedul a gyerekkel ettol fuggetlenul miert nem tudok elmenni.??
Komolyan nem ertem. Ok este 11 elott nem alszanak, a gyerek sem, de attol hogy masnak napirendje van, miert kell igy beszolnia.
100% hogy nem biznam senkire, hisz a szulinapi zsurbol hagynam ki, hogy venne ez ki magat. O is elvezne.
Plusz kulfoldon elunk, se mama, se senki aki vigyazna ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!