Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nehez dontes, kisfiam unokates...

Nehez dontes, kisfiam unokatestverenek a szulinapi zsurjara vagyunk hivatalosak, elmenjunk vagy ne?

Figyelt kérdés

Kisfiam 10,5 honaposa.

A bajunk csak az hogy ma hivtak meg minket a szombati zsurra ami este 8 kor kerul megrendezesre.

Na mar most, nagyon nehez, mert a parom unokatestverenek a kisfiarol van szo, plusz parom es unokatestvere plusz meg munkatarsak is.

Ja a meghivas telefonon tortent, mindenki mas meghivot is kapott. Azt mondta az anyuka hogy majd holnap este elkuldni parjaval paromnak a meghivot. En kozoltem az anyukaval hogy nem biztos hogy elmegyunk mert kisfiam este 8kor furdik, de elotte fel oraval mar alig lehet birni vele, olyan nyugos.

Ha nem megyunk el, nagy sertodes lesz belole. De ha elmegyunk sajat magunkat teszem ki annak, hogy nyugos es siros ejszakan lesz.

Ti mit tennetek??? Elmennetek vagy sem???

2013. febr. 7. 16:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
én nem menék gyerekel,este 8kor sehová.
2013. febr. 7. 16:56
 12/24 A kérdező kommentje:

1 eves lesz a kisfiu.

En is meglepodtem mikor ma felhivott hogy este 8 korul mennek a vendegek es akkor kezdodik a "zsur".

Szerintem sem a legmegfelelobb idopont egy 1 eves gyereknek ekkor rendezni.

Ami meg eleg rosszul esett hogy amikor mondtam az anyukanak hogy lehet hogy mi nem megyunk el, mert kisfiam 8kor furdik es utana alvas ido van, akkor csak azt mondta, hogy basszu o el is felejtette a kisfiam es a napirendjet. Ezen egy kicsit kiakadtam, hisz szinte egyutt voltunk terhesek, a szulesen is en voltam bent.

Nem ertem miert este 8ra kell tenni egy zsurt.

Parommal pont az beszeltuk hogy mivel pontosan holnap van a szulinapja, igy mi holnap delutan atmegyunk hozzajuk, de a zsurra nem megyunk el.

2013. febr. 7. 16:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jó döntés.

Off: a Fiam szombaton lesz egy éves, és délután egykor kezdődik a zsúrja... :)

2013. febr. 7. 17:00
 14/24 A kérdező kommentje:

Ja meg annyi hogy a vendegek kozott csak nekunk van meg kisbabank. Senki masnak. Szoval ez a buli inkabb a felnotteknek szol, nem inkabb a gyereknek.

Az o kisfian kivul csak meg egy kisgyerek lenne, a mi kisfiunk.

2013. febr. 7. 17:01
 15/24 A kérdező kommentje:
Kisfiam marciusban lesz 1 eves, es a zsurja nalunk is 1-2 korul fog kezdodni, nem este keson.
2013. febr. 7. 17:02
 16/24 anonim ***** válasza:

Nekünk is van ilyen rokon, náluk este 6-kor kezdődik az élet, mert a 2,5 éves kisfiuk délelőtt csak pár órát van ébren, délután is alszik, estefelé ébred és hajnalig szórakoztatja a családot. Szerencsére ők rugalmasak, amióta megszületett a kislányunk délelőtt találkozunk abban a pár órában.

A válaszom, nem mennék. A te kisfiad a fiatalabb, igazodjanak hozzá, vagy viseljék el, hogy távol maradtok.

2013. febr. 7. 18:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
NEM! Egy 10 hónapos babának este ágyban a helye, nem holmi bulikon. Aki ezt nem érti meg, az sötét, mint az éjszaka! Ne foglalkozz azzal, hogy megsértődik-e, vagy sem. Egy ilyen embernek a barátságára nincs szükség, aki ennyire önző!
2013. febr. 7. 19:59
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha a fèrjem is jonne mennèk, egyedul a babàval nem. A ferjem unokatesòjànak a kisfiànak is este tartottàk az elso szulinapjàt,a vendègek vacsoràra voltak meghìvva,mi elmentunk, nyàron volt. Furdès utàn mentunk, kisfiam a mòzesben aludt vègig(3 hònapos volt).
2013. febr. 7. 22:54
 19/24 anonim ***** válasza:

Persze!Időnként ki is kell/lehet lépni a megszokott ritmusból,napirendből(nyaralás ünnepek stb)de ez valóban függ a babától is,hisz ezt a véleményt két gyermekes anyaként úgy mondom,hogy iszonyatosan rugalmas,bárhol gond nélkül alvó-elalvó gyerekeim vannak.

De ez pont nem az a "kihagyhatatlan" alkalom,ne csinálj ügyet belőle,köszöntsétek fel napközben és kész!Én írtam hogy a gyerekzsúrok nem 8 órakor kerülnek megrendezésre.A gyerekek ugyanúgy élvezik,bármilyen a napirend,ha néha más hogy történik egy nap mint a megszokott,és hidd el a te babáddal is lehet majd egy kicsit később,tovább "kimaradni" :D !Azt viszont senki nem bírálhatja negatívan ha most még nem!Mindebből csak azt akartam mondani hogy ésszerűen kell hogy "laza" legyen egy szülő! :D (szerintem)

2013. febr. 8. 09:11
 20/24 A kérdező kommentje:

Utolso, koszonom a valaszod.

Itt a baj, csak az hogy ma felhivtam az anyukat, hogy mivel holnap este 8kor lesz a zsur, amit en kesonek tartok. Igy este nem megyunk el, de elmennenk, ugy delutan 2-3 korul. Erre anyuka csak azt mondta rendben, majd 5 perc mulva telefonalt hogy nem megsem jo, mert hogy ok egesz delutan nem lesznek otthon. Mondtam hogy vasarnap atmennenk felkoszonteni a picit, erre o- hat vasarnap meg nem tudjuk mit csinalunk, nem biztos hogy raerunk.

Plusz a meghivot elfelejtette elkuldeni paromnak, szoval meg mi azt sem kaptunk.

Nem is azzal van bajom, hogy egy nap felborulna a napirend, hanem hogy kisfiammal mar nem lehet birni este 7-tol. Egyszeruen erzi hogy mikor van furdes, megszokta. Plusz a fogzastol amugy is egesz nap nyugos. A masik hogy anyuka kozolte, hogy az o kisfia is alszik mar fel9 korul. Na akkor en mit keressek ott, egy 10 honapos gyerekkel ha az o fia is alszik mar fel9-kor.

2013. febr. 8. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!