Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éttermi ebédre vagyunk hivatal...

Éttermi ebédre vagyunk hivatalosak.1 éves a babám. Milyen ételt rendeljek, amit meg tud enni?

Figyelt kérdés
Itthon még külön főzök neki, tejet, tojásfehérjét nem kapott még. Mindent szinte pürésítek, 4 foga van, de a darabosokkal hadilábon áll :) Kekszet, kenyeret elrágcsál)
2011. máj. 31. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem inkább vigyél magatokkal olyan bébiételt, amit megeszik szívesen, már csak azért is, mert étteremben nem tudhatod, valóban miből is készül, amit eléd tesznek. Egyszerűb, ha viszed a kajáját és megkéred, hogy melegítsék meg.
2011. máj. 31. 11:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Rántott sajt, ha leszeded a bundáját, jól kanalazható. Köretnek tört burgi.
2011. máj. 31. 11:53
 3/12 anonim ***** válasza:
én ebben az esetben nem vinném magammal, ha ez nem megoldható, akkor vinnék neki külön kaját, biztosan megmelegítik neked.
2011. máj. 31. 11:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Én olyat ajánlottam volna, ami mártásos és krumplipürével adják, de ha még nem evett tejes dolgot...Krumplipürét sem? Tészta esetleg? Amikor mi voltunk ebédelni ennyi idős lányommal, akkor sztrapacskát kértem, abból nyammogott. De jobban ízlett neki a párom sült krumplija:)
2011. máj. 31. 11:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Èn is vinnék neki külön kaját. és amit úgy gondolok ehet akkor azt adnék neki a mienkböl. de egy adagot nem tud megenni, te meg azért nem eszel normálisan mert ö ott van is butaság, akkor minek mentek.
2011. máj. 31. 11:55
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is csatlakozok az előttem szólóhoz!Jobb ha viszel, mert általában az éttermek nincsenek felkészülve a babákra, kivéve ha bababarát étterembe mentek!

Mi voltunk ebben is abban is ennyi idősen, tapasztalatom az, hogy mindenhol segítőkészek és szívesen megmelegítik a kicsinek a hozott ennivalót legyen üveges vagy házilag "gyártott"!Ráadásul a "nem bababarát" étteremben ajándékba kaptunk almapürét a kicsinek kiskanállal. Nagyon kedvesek voltak, mondanom sem kell, hogy egyből benyakalta a felét a kis Manóm!

2011. máj. 31. 11:57
 7/12 anonim ***** válasza:

11:57-es vagyok

Az első mondatom, ahol csatlakozok az előttem szólóhoz az a legelső válaszolónak szólt! :D

Én azt mondom vidd magaddal,ne hagyd otthon mert Neked is kikapcsolódás a kicsinek is jó és még a emléknek, feltöltődésnek is remek!!!

2011. máj. 31. 12:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Én már voltam étteremben a 14 hós fiammal többször is. Mindig vittünk neki ételt is, italt is, nasit is (buláta). Egyszer egy pincér meg hozott neki is terítéket műanyagból. :)
2011. máj. 31. 12:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Mivel az egész család ott lesz nem tudnám kire hagyni, de nem is akarom, mindenhová jön velünk, szeret nézelődni stb. Az, hogy én nem ennék normálisan, egyáltalán nem izgat. A rántott sajt, tört krumpli jó ötlet. Majd azt kérek magamnak, meg viszek pluszban bébiételt.
2011. máj. 31. 12:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Multkor mi is étteremben voltunk 8 hónaposommal,kapott pár kanál husi levest,meg kapott a krumopliból picit,és rántott hust panir nélkül. Szépen "elrágta" pedig még egy foga sincs. Viszont viitem neki bébiételt is,és az volt a rendes ebédje,az enyémből inkább csak érdekességnek,nasiként kapott.
2011. máj. 31. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!