Éttermi ebédre vagyunk hivatalosak.1 éves a babám. Milyen ételt rendeljek, amit meg tud enni?
Figyelt kérdés
Itthon még külön főzök neki, tejet, tojásfehérjét nem kapott még. Mindent szinte pürésítek, 4 foga van, de a darabosokkal hadilábon áll :) Kekszet, kenyeret elrágcsál)2011. máj. 31. 11:47
11/12 anonim válasza:
Mikor meg nem volt 1 eves a babam es nem evett mindent akkor en parolt zoldseget rendeltem neki az etterembe. Pl. nagyon szerette felcsipegetni parolt repat, feher repat, brokkolit... attol fugg mi a valasztek. Ha meg nem tudja felcsipegetni akkor osszetorheted neki villaval. Attl fugg en mit rendeltem adtam neki a parolt zoldseg melle. Pl. van, hgoy rantott halat eszek (tonhal, ez nem szalkas). A panirt leszdtem es vagtam neki par falatot a parolt zoldsegei koze. Ugyan ez volt a rantott csirkemellel. Ehetsz pl hawai csirkemellet az sajtos es abbol is adhatsz a babanak.
12/12 anonim válasza:
Szerintem ha kérsz husilevest,ami jó zöldséges,húsos,és megkéred őket,simán lepürésítik neked.A babának is ugyanolyan vendégnek kell lennie a szemükben,ronda lenne,ha negálná ezt egy étterem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!