Szeintetek jo dontes volt?

Mindenképpen a legjobb döntést hoztad meg,a saját magad,és a kisfiad nevében is.Nem is értem,miért nem jelentetted fel eddig ? A kisfiút semmiképpen nem engedném hozzá,még a végén vele is csinálna valamit ez az elmebeteg,már megbocsáss.
Egyébként,ha nem veszed tolakodásnak,megkérdezhetem,hogy tervezett volt a fiatok? És,romák vagytok,vagy a férjed roma ? Válaszolhatsz privibe is 4!:)

A kórháznak ilyen sérülés esetén hivatalból jeleznie kell a rendőrség felé a helyzetet. Ezt nem nagyon lehet tagadni. Rendőrség részéről nem történt még semmi?
A legjobb, amit tehettél, nem csak rád nézve jelent veszélyt, hanem a gyerekre is. Bírósági eljárás esetében, több évre el fogják ítélni!

a kórháznak csak akkor kötelező jelenteni,ha súlyos a sérülés,tehát nyolc napon gyógyuló.akkor a rendőrség hivatalból eljár.ha nyolc napon belül gyógyuló,akkor magánindítványos,tehát neked kell a rendőrségen vagy a bíróságon a látlelettel együtt feljelentést tenni.elképzelhető,hogy a súlyos testi sértés kísérletébe is bele fog férni attól függetlenül,hogy könnyű a sérülés.én tuti feljelenteném
a magyar bíróság a gyerek elhelyezésében anyapárti,csak abban az esetben ítéli az apának,ha az anya alkalmatlan bizonyos okok miatt a gyerek ellátására.ha van jövedelmed,van hol lakni,el tudod látni,tartani a gyereket,akkor kicsi a valószínűsége,hogy az apának adják.azt viszont nem tudod megtiltani,hogy lássa,mert joga van hozzá.én a helyedben előbb rendőrségre mennék feljelenteni,aztán pedig minél hamarabb a bíróságra kérni a gyerekelhelyezést.amíg az nincs meg,addig az apa bármikor elveheti a gyereket,és ha nem adja vissza,azzal sem követ el semmit,mert az ő gyereke is

jól tetted, nagyon is! én a helyedben azonnal távoltartást kérnék
jogilag nem fogja elvenni a gyereket, ettől ne félj, nincs az a bíróság, aki ilyen apának ítélné, de azért kéne valamit tenni, hogy nehogy erőszakkal vigye el, vagy nehogy nagy baj történjen!
én is apa nélkül nőttem fel, el is határoztam, hogy az én gyerekem nem fog, de sajnos nem így lett, nálunk is volt fizikai bántalmazás :( én nem vártam meg míg belém áll a nagykés, külön vagyunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!