Ti elfogadnátok a felajánlást?
Lányom kisiskolás, és a minap az egyik társa tönkretette a csizmáját. Elmondása szerint 4-szer véletlenül rálépett a talpára oldalról, mire leesett a csizma egész talpa. Az anyukája felajánlotta, hogy vegyek újat, kifizeti. Ti elfogadnátok? 2 hónapos drága csizma volt. :(
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Köszi.
Négy véletlen lépéstől esett le a talpa?
Ha véletlen volt, én nem fogadnám el, a férjem megragasztott már pár csizmát. Ha szándékosan rongálná meg valaki a gyerekeim dolgait, akkor elfogadnám.
Én első körben visszavinném, feltéve hogy még garanciális.
A felajánlás elfogadása előtt belegondolnék, hogy a másik gyermek szülei milyen körülmények között élnek, és attól tenném függővé az elfogadását.
Nem, mert az a csizma nem volt jó. Ha én 4* ráállnék a gyerekem csizmájára a 60 kilómmal sem menne tönkre.
Tuti vmi más volt a gond, ennyitől nem mehet tönkre, főleg nem egy drága, jó minőségű lábbeli. De még egy kínain is ugrálhatnék, az tuti.
Utolsóval értek egyet, egy csizma ennyitől nem megy tönkre.
Vidd vissza garanciával meg kell javítaniuk
Èn sem tudom elképzelni hogy egy cipö talpa csak úgy leváljon, még ha a kislány direkt rá is állna.
A lányom csizmájának a talpa még akkor sem jönne le ha ollóval esnék neki, így el sem tudom képzelni milyen az a jó minöségü ami párszor egy gyerek rááll és leesik a talpa.
Azt eltudom képzelni hogy felül a bör csúnya lesz, de a talpa nem eshet le.
èn is vissza vinném minden termékre 2 év garancia a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!