Milyen viszonyban vagytok az ovistársak szüleivel?
Elég rossz:(!
Nekem ez azért furcsa,mert az előző ovis csoportban,ahova a tesó járt,ott mindenki ismerte egymást,együtt jártunk kirándulni,összejártak a gyerekek ovi után hol az egyik családhoz ,hol a másikhoz.
A pici szeptembertől jár oviba,már az első szülőin csak azok beszéltek egymással,akik együtt jártak bölcsibe.Nekünk szerencsénk volt,mert hatan együtt mentek a fiammal a bölcsiből,egy másik kisfiú a lépcsőházunkba lakik,egy kislány pedig a mellettünk lévő házban,ez utóbbi két anyukával vagyok jóban.
Az ovi első heteiben a szülők még köszönni sem voltak hajlandóak egymásnak,amikor én köszöntem,nem is fogadták,ezt szóvá is tettem,amikor lett egy közös e-mail címe a csoportnak,utána egy kicsit jobb lett a helyzet,odajöttek páran,hogy igazam van.De bármi probléma felmerül,pl.gyümölcs kérdés vagy karácsonyi közös ajándékozás,akkor hetekig veszekednek.Ettől már én inkább elhatárolódok,és nem szólok bele.
Szerencsére ez a rossz viszony nem hat ki a gyerekekre,az én fiam is első naptól jóban van egy kislánnynal,akivel egész nap azóta is együtt játszanak:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!