Milyen viszonyban vagytok az anyósotokkal? Mennyire bíztok meg benne, gyermekeiteket illetően?
KAz enyém mázlinkra 70 km-re van. KEgy iszákos, igénytelen senkiházi. Szerencsére az első alma nagyon messze esett a fájától!
Apósom az relatíve normális,de a gyerekeim Rá sem bíznám 1 óránál tovább.
Folyton azt hallom,hogy jaj de fáj itt-ott....Soha egy telefon felénk.
Nem bízom rá,mert ha ott vagyunk is mindig a fáj a sláger,hogy lennék nyugodt akkor.
Nem vagyunk jóviszonyban. Havi egyszer látják 1.5 órára az unokát. Ez amolyan jópofis bájvizit, ennél többet nem is akarok. A legjobb ha hozzá se nyúl a gyerekhez, amit tesz minden csak nem segítség, így jobb is hogy messzebb van tőlünk.
Gyereknek sosem vesz játékot csak néha egy kínais ruhát, de úgy, hogy mikor 68-ast hord akkor vesz egy 3 évesre valót.
Szerencsére a férjem is osztja a véleményem, hogy jobb ha minél távolabb van tőlünk, ő is tudja, hogy nem teljesen oké a nagyi...
16:25-ös!
Nektek legalább visz valamit,még ha kínai ruhát,rosz méretben! Az enyém még azt se mondta,hogy boldog névnapot vagy szülinapot az unokáinak! Teljes mértékben tesz mindenkire. 1x hozott banánt,1kg-ot.Össz 3x volt eddig nálunk, 3 éves a nagyobb lányunk amikor megszületett,akkor a párom hozta előket,de anyós akkor is ittas volt,és ez de.10 kor volt. Amikor 1 éves lett a lányunk,akkor volt a 2. alkalom,akkor józan volt. Tavaj június végefele volt utoljára nálunk,akkor is azért utazott,hogy az anyjától kérjen 10.000-et, és ha már itt volt 1 hetet,akkor egyszer áthozta őket a párom. Amikor kivitte az uram őket a vonathoz,akkor be sem jöttek elköszönni. A második lányunk születése után nem volt nálunk. Azóta csak úgy láttuk,hogy a párom apai nagyanyját látogatva beugrottunk anyósékhoz is. A 2. szülött unokát így látta. Igazi minta anyós!
1. voltam.
Hát az én anyósom nagyon sok .
Már 1 hónaposan el akarta vinni a lányomat magához.És minden időt vele akart tölteni,folytonos telefonhivások, a hivatlan családlátogatás,a nyomulás, az erőszakoskodás.Többek között ezért is romlott meg a párommal a kapcsolatom.
Most hogy a lányom már 2 éves nem korlátozom,jöhet viheti, már lazultam én is,de a kezdeti nehézségek néha eszembe jutnak.Nagyon odaadó, sokmindent vesz a gyereknek, néha már úgy érzem hogy azért mert én most a kis pénzemből nem nagyon tudok,de nem baj.Szereti imádja az unokáját ennek én csak örülök.Rendeződtek a viszonyok és ez a lényeg,mégha csak a gyerek miatt szeret engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!