Anyukák? Miért töltitek fel gyermekeiteket a You Tube ra?
Figyelt kérdés
Egyszerüen nem értem miért kell a gyereket minden apró hülyeséggel feltölteni a you tube ra.......2011. máj. 11. 10:41
1/10 anonim válasza:
Nem minden apró hülyeséggel, de pl. a gyerekeimről szóló blogomba csak így tudok videót beilleszteni...
2/10 anonim válasza:
Én is akkor szoktam ha a blogba akarom beilleszteni, igaz én kiválasztom azt az opciót, hogy ne legyen publikus...
3/10 anonim válasza:
Ha ismerőseimnek csak igy tudom megmutatni...
4/10 anonim válasza:
A messze élő nagyszülőknek csak így tudom megmutatni.
De ez miért zavar téged? Lehet nem publikussá is tenni, és akkor csak az látja, akinek te megengeded.
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem is van 2 gyermekem....14 hónapos és 3,5 éves.
Vannak vicces dolgaik,jókat nevetünk rajtuk.De nem szeretném ha bárki nézegetné pl.a you toube on.....
Nálunk is messze laknak a rokonok,szülök.Több mint 1000 kmre.Van email,msn,stb......
2011. máj. 11. 11:56
6/10 anonim válasza:
Jó, hát akkor neked ez, nekünk meg az. Senki nem kötelezett, hogy más gyerekét nézd a youtube-on. Nem értem miért zavar.
7/10 anonim válasza:
Őszintén irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád. Sose legyen nagyobb bajod az életben, ezt kívánom!
8/10 anonim válasza:
You Tube szoktam megnézni a játékokat amiket megszertnék venni a gyerekemnek.Megnézem a tényleges méretét meg ilyen hasonlók.Nekem jól jön!
9/10 anonim válasza:
szintén a fenti okok miatt: blog és távoli rokonok kíváncsiságának kielégítése. és nem teszek fel olyan videót, amin meztelen pl.
10/10 anonim válasza:
Egyetértek veled. Én meg a blog írást tartom hülyeségnek, egyszerűen nem értem minek kell, én biztos nem olvasnám el más babákról szóló blogokat, valahogy nem tartom érdekesnek hogy időt szánjak rá, akármilyen aranyos dolog történt vele. Ha meg a rokonságnak kell, mert messze laknak vagy ilyesmi, akkor tényleg ott van a skype, ott megmutathatom, elmondhatom hogy éppen mi történt vele. Sokkal személyesebb. Én nem fecsérelném azt a kevés szabadidőmet ilyesmire. Ha már rendelkeznek a nagyszülők netkapcsolattal, akkor sokkal jobb egy netes beszélgetés mint egy blog olvasása. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!